فایل ورد (word) ارزيابي ژئوشيميايي و محيط رسوبي سازند گچساران در يکي از ميادين نفتي جنوبغربي ايران صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) ارزيابي ژئوشيميايي و محيط رسوبي سازند گچساران در يکي از ميادين نفتي جنوبغربي ايران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: : ارزیابی ژئوشیمیایی و محیط رسوبی سازند گچساران
در یکی از میادین نفتی جنوبغربی ایران
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف زمین شناسی گرایش: سنگ شناسی رسوبی و رسوب شناسی
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
مطالعه کنونی در ارتباط با پوش سنگ میدان نفتی گچساران می باشد. این میدان یکی از بزرگترین و قدیمی ترین میادین شناخته شده ایران می باشد و بخش یک سازند گچساران، به عنوان پوش سنگ از اهمیت خاصی برخوردار است. این سازند در اکثر مناطق نفتخیز جنوب در ناحیه زاگرس به خاطر وسعت آن و خواص خاص لیتولوژیکی خود به عنوان پوش سنگ برای مخزن آسماری عمل می کند.
سازند گچساران از هفت بخش تشکیل شده و لیتولوژی عمده آن انیدریت، نمک، مارن و آهک است و دارای گستردگی وسیع در جنوب، و غرب ایران و کشور های همجوار می باشد و در میادین نفتی منطقه خوزستان دارای سن میوسن پیشین می باشد.
در میادینی که بخش یک سازند گچساران نقش پوش سنگ را ایفا می کند، این بخش از سازند گچساران علاوه بر وظیفه پوشانندگی خود جداکننده دو طبقه فشاری کاملاً متفاوت می باشد، به این معنا که سازند پرفشار گچساران را از سازند کم فشار آسماری تفکیک می کند لذا تعیین عمق دقیق پوش سنگ در حین حفاری برای کارهای جداره گذاری و جلوگیری از فوران[1] و هرزروی[2] احتمالی از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.
تبخیری ها عمدتاً رسوبات شیمیایی هستند که پس از تغلیظ نمک های محلول در آب (بر اثر تبخیر) رسوب کرده اند. اگرچه همه توده های آبی در سطح و در سفره های زیرزمینی حاوی نمک های محلول می باشند، به منظور تشکیل کانی ها از این نمک ها آب بایستی به داخل اتمسفر تبخیر شود. برای اینکه این امر اتفاق بیافتد توده آب بایستی به یک محیط محدود شده که میزان ورودی آب به داخل این محیط كمتر از میزان آب تبخیری است، وارد شود. این محیط معمولاً یک محیط خشک با یک حوضه کوچک تغذیه شده بوسیله جریان محدود آب می باشد (www.wikipedia.com).
کانی های تبخیری اصلی شامل گچ یا ژیپس (CaSO4.2H2O) و انیدریت (CaSO4) و نمک طعام یا هالیت (NaCl) می باشند. کانی های تبخیری که بطور طبیعی پدید می آیند بسیار زیادند که از این میان نمک های پتاسیم و منیزیم (سیلویت، کارنالیت، پلی هالیت، کاینیت و کیزریت) از ترکیبات مهم برخی از رسوبات نمکی دریایی هستند (موسوی حرمی و محبوبی، 1383).
کانی های تبخیری وقتی شروع به ته نشست می کنند که غلظت آنها در آب به سطحی برسد که نتوانند دیگر بیشتر بصورت محلول باقی بمانند. لایه های تبخیری از اجزا مهم بسیاری از میادین نفتی می باشند و معمولاً پوش سنگ های مخازن هیدروکربنی را تشکیل می دهند. همچنین سازندهای هالیت با توجه به توانایی خود برای تشکیل اشکال دیاپیری که محل ایده آلی را برای به تله انداختن نهشته های نفتی ایجاد می کند، بسیار شناخته شده می باشند (Tucker, 1994).
اکثر تبخیری های قدیمی از نمک هایی تشکیل یافته اند که بطور اولیه بوسیله تمرکز شورابه هایی با منشأ آب دریا تشکیل شده اند. آب دریای کنونی یک محلول آبی با میانگین درجه شوری 2 ± حدود 35‰ می باشد. درجه شوری آب اکثر اقیانوس ها بین 34‰ و 36‰ متغیر می باشد اما یک افزایش تصاعدی به سمت مرکز نواحی پایدار آنتی سیکلونیک در عرض های جغرافیایی حاره ای اتفاق می افتد. همچنین درجه شوری بالا در دریاهای احاطه شده مثل دریای مدیترانه و سرخ دیده می شود (Warren, 1989).
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[1] Blow out
[2] Mud loss