فایل ورد (word) : ارزيابي روند نمايه¬هاي دمايي هواشناسي كشاورزي در ايران صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) : ارزيابي روند نمايه¬هاي دمايي هواشناسي كشاورزي در ايران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: ارزیابی روند نمایههای دمایی هواشناسی كشاورزی در ایران
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
هواشناسی كشاورزی
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
دمای هوا یکی از مهمترین ویژگیهای اقلیمی است که مقدار آن رو به فزونی است. میانگین دمای جهانی میزان 74/0 درجه سانتیگراد در قرن گذشته (IPCC[1], 2007) و میانگین دمای سطح زمین در حدود 7/0 درجه سانتیگراد افزایش داشته است et al., 2007) (Trenberth. میانگین دمای هوای ایران نیز در 50 سال گذشته حدود یک درجه سانتیگراد (شیروانی، 1393) و در نواحی شمال کشور 5/1 درجه سانتیگراد ( احمدی و رادمنش، 1393) افزایشیافته است. در بررسی افزایش دمای میانگین باید توجه داشت که این تغییرات ناشی از تغییر در دمای بیشینه یا کمینه و یا تغییرات همزمان هر دو پارامتر است و تغییرات کوچک در میانگینها میتواند ناشی از تغییرات بزرگ در دماهای حدی باشد (Katz and Brown, 1992). به بیانی دیگر در بررسی دماهای میانگین بیشك اثر دماهای بیشینه و كمینه تعدیلشده یا از بین میرود (Skaggs and Irmak, 2012). در طول قرن بیستم علاوه بر نتایج بهدستآمده در دماهای میانگین، تغییرات معنیداری در دماهای حدی بهدستآمده و روند این تغییرات بهویژه در نیمه دوم قرن بیستم شدیدتر بوده است (Moberg et al., 2006). با توجه به اینکه پارامترهای حدی در مقایسه با مقادیر میانگین آسیبهای جدیتری به محیطزیست و جامعه وارد میکنند (Mearns et al.,1984)، در دهههای اخیر نگرانیها در رابطه با رخدادهای آب و هوایی بهویژه وقایع حدی رو به گسترش است.
دمای هوا عاملی محدودکننده در رشد گیاه است که بررسی وجود روند[2] یا نوسان[3] آن میتواند در کاهش میزان اثرات منفی و مدیریت در بخش کشاورزی سودمند باشد. چگونگی روند تغییرات اقلیم و تأثیر آن در كشاورزی از جایگاه و اهمیت ویژهای برخوردار است (Easterling et al., 1993). کوچکترین تغییرات اقلیمی مانند زمان تغییر دما، تغییر در دماهای حدی و یا تغییر در واریانس دما میتواند بهطور مستقیم یا غیرمستقیم سبب بروز تغییرات بزرگ در سایر متغیرهای هواشناسی ازجمله تبخیر، یخبندان و بارش گردد (Katz and Brown, 1992). بنابراین دمای هوا یكی از مهمترین پارامترهای هواشناسی در كشاورزی و عملکرد محصول آن است كه تغییرات و بررسی جزئیات آن میتواند در مدیریت كشاورزی یا مدیریت بحران سودمند باشد (Parry, 1989;Easterling et al., 1993; Southworth et al., 2000) و برای برنامهریزان کشاورزی نتایجی کاربردی به همراه داشته و در سیاستگذاری و تعیین خطمشی در مدیریت كشاورزی به کار گرفته شود.
اگرچه دمای هوا یکی از مهمترین سنجهها در پرورش گیاه، عملکرد محصول و نیاز آبی آن است، بررسی اندازه و چگونگی تغییرات دمای میانگین و یا حتی دماهای حدی کمینه و بیشینه، بهتنهایی در تعیین تأثیرات آب و هوایی و تغییر اقلیم بر کشاورزی کافی نیست. با توجه به حساس بودن كشاورزی نسبت به طول فصل رشد و دوره سرما میتوان به اهمیت زمان شروع، مدت و چگونگی توزیع تغییرات دما پی برد. در مطالعات مرتبط با کشاورزی، نمایههای هواشناسی کشاورزی[4] میتوانند برای ارزیابی تغییرات اقلیم (Fernandeslong et al., 2013) و نیز ارزیابی تأثیر اقلیم و هواشناسی بر گیاهان و محصولات گیاهی (Alexandrov et al., 2008) مورداستفاده قرار گیرند. ارزیابی تغییرات این نمایهها میتواند در تصمیمگیریهای مدیریتی و استفاده از فنّاوری در مزرعه سودمند باشد (Eitzinger et al., 2009).
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[1] Intergovernmental Panel on Climate Change
[2] Trend
[3] Fluctuation
[4]Agro meteorology Indices