فایل ورد (word) ارزيابي پتانسيل روانگرايي در محدوده سازه¬هاي زيرزميني با استفاده از زمين¬آمار مورد مطالعاتي، مسير خط دو مترو تبريز صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) ارزيابي پتانسيل روانگرايي در محدوده سازه¬هاي زيرزميني با استفاده از زمين¬آمار مورد مطالعاتي، مسير خط دو مترو تبريز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: : ارزیابی پتانسیل روانگرایی در محدوده سازههای زیرزمینی با استفاده از زمینآمار
مورد مطالعاتی، مسیر خط دو مترو تبریز
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی معدن گرایش مکانیک سنگ
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
امروزه با پیشرفت فنآوری، سهولت نسبی در حفاری و ساخت سازههای زیرزمینی، محدودیت در فضاهای سطحی برای اجرای طرحهای عمرانی و نیز به واسطه مسائل سیاسی و امنیتی توجه بسیاری از کشورهای توسعهیافته و در حال توسعه به احداث سازههای زیرزمینی برای کاربردهای عمرانی، معدنی و نظامی جلب شده است. راهها و بزرگراههای زیرزمینی، انواع تونلها و شبکه متروی شهری از جمله سازههایی هستند که در کشورهای مختلف به سرعت در حال ساخت و اجرا میباشد. با توجه به توسعه روزافزون سازههای زیرزمینی و هزینههای فراوانی که برای ساخت هر یک از این سازهها صرف میگردد و نیز اهمیت آنها در شبکه حمل و نقل بین شهری و داخل شهری و خطری که در صورت آسیبدیدگی آنها متوجه جان مردم میشود، لازم است که پایداری آنها در برابر خطرات ناشی از زلزله مورد مطالعه قرار گیرد [1].
یکی از مهمترین پدیدههایی که به هنگام زلزله خسارات شدیدی به سازههای زیرزمینی وارد میکند، پدیده روانگرایی[1] است. روانگرایی، پدیده افت آنی مقاومت برشی خاک در طی ارتعاش سنگین زمینلرزههاست که طی آن، خاک رفتاری شبیه یک مایع از خود نشان میدهد [2]. این پدیده در سازههای زیرزمینی واقع در خاک روانگرا شده، به صورتهایی نظیر نشستها[2]ی جدی و برکنش[3] سازه ظاهر میشود و بسیار محتمل است که بهعنوان یکی از پیامدهای زلزله مطرح شود.
در پی خسارات چشمگیری که این پدیده در طی زمینلرزههای نیگاتا[4] و آلاسکا[5] در سال 1964 بر جای گذاشت، مطالعات گستردهای در رابطه با آن صورت گرفته و روشهای متعددی برای ارزیابی پتانسیل روانگرایی نهشتههای خاکی ارائه شده است [3] که در حالت کلی به دو دسته الف) روشهای آزمایشگاهی؛ ب) روشهای تجربی، تقسیم میشوند. بدلیل مشکلات موجود در تهیه نمونههای دست نخورده از خاکهای فاقد چسبندگی و ایجاد شرایط صحرایی نظیر حالتهای تنش در نمونهها، بسیاری از مهندسین ترجیح میدهند که روشهای تجربی را برای مطالعه خود انتخاب نمایند [4].
از جمله روابط تجربی ارزیابی پتانسیل روانگرایی، روابط بر مبنای دادههای حاصل از آزمایشات صحرایی نظیر آزمون نفوذ استاندارد[6](SPT)، آزمون نفوذ مخروط[7] (CPT) و اندازهگیری سرعت موج برشی میباشد. انتخاب روش تحلیل پتانسیل روانگرایی، بر اساس نوع دادههای موجود صورت میگیرد [5]. با استفاده از این روشها، مقادیر فاکتور ایمنی در برابر روانگرایی در اعماقی از خاک که اطلاعات ژئوتکنیکی آنها در دسترس باشد قابل محاسبه خواهد بود.
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[1] liquefaction
[2] settlement
[3] uplift
[4] Nigata
[5] Alaska
[6] Standard Penetration Test (SPT)
[7] Cone Penetration Test (CPT)