فایل ورد (word) ارائه مدل برنامه ريزي امکاني استوار چند هدفه براي لجستيک امداد بلايا صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) ارائه مدل برنامه ريزي امکاني استوار چند هدفه براي لجستيک امداد بلايا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: ارائه مدل برنامه ریزی امکانی استوار چند هدفه برای لجستیک امداد بلایا
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی صنایع گرایش سیستم های اقتصادی- اجتماعی
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
مهم ترین چالش پس از وقوع یک رویداد بزرگ مانند زلزله، تعیین مکان مراکز توزیع امداد و همچنین ارسال کالاهای ضروری به مناطق آسیب دیده به منظور تامین نیازهای اولیه آسیب دیدگان است. لجستیک امداد بلایا یکی از فعالیتهای اصلی در بحث مدیریت بحران میباشد. آنچه که در لجستیک امدادرسانی حائز اهمیت است، ارزش زمان و رساندن کالاهای ضروری و خدمات مورد نیاز در کوتاهترین زمان ممکن به آسیب دیدگان است. یکی از استراتژیهای مهم لجستیکی جهت بهبود عملکرد و کاهش زمان تاخیر، مکانیابی و ایجاد مراکز توزیع امداد در نزدیکی این مناطق آسیبپذیر میباشد. لذا وجود مراکز توزیع در محلهای مناسب از شبکه، که بتوانند تقاضای ایجاد شده در این شرایط را به صورت مناسبی پوشش دهند، درانجام موفق عملیات امداد و نجات، بسیار حائز اهمیت است و در تمام موارد ذکر شده، ضعف در انتخاب مکان مناسب احتمال اتلاف سرمایه را بالاتر خواهد برد و نهایتاً منجر به خسارات و صدمات جانی فراوانی خواهد شد. اهدافی كه در بحث مكانیابی مراكز توزیع امداد دنبال میشوند در پی نزدیكی هر چه بیشتر محل استقرار مراكز توزیع امداد به نقاط آسیبدیده و كمتر كردن مسافت (تابع هدف كمینهسازی)، خدمتدهی هر چه سریعتر و بیشتر كردن سطح خدمتدهی و تلاش در متعادل ساختن مسافت بین مراكز توزیع و نقاط تقاضا (افراد آسیبدیده) هستند.
همچپنین با توجه به غیرقابل پیش بینی بودن وقوع بحران ها و تقاضای مناطق آسیب دیده در نظر گرفتن عدم قطعیت برای رسیدن به امدادرسانی بهینه کلیدی می باشد، همانطور که می دانیم عدم قطعیت را از طریق مدل برنامه ریزی فازی و برنامه ریزی امکانی نیز می توان در نظر گرفت و تلاش کرد تا عدم قطعیت و مقادیر غیر قطعی پارامترها را برحسب مجموعه های فازی ارائه داد. زاده نظریه مجموعه های فازی را به عنوان پایه نظریه امكان به کار برد و نظریه امكان در مواردی که دسترسی به اطلاعات وسیع میسر نباشد، می تواند بسیار راهگشا باشد.
توجه به کمینه سازی کمبود در بحث امداد بشردوستانه به منظور نجات جان انسان ها حائز اهمیت می باشد. میزان تلفات انسانی، خسارات اقتصادی، اهمیت پیدا کردن راه حل مناسب را برای بالا بردن توانایی کاهش اثرات وقایع و ارائه ی پاسخ سریع و موثر با عرضه ی به موقع و سریع کالاهای امداد از قبیل غذا، آب و دارو برای مناطق آسیب دیده می باشد را مشخص می کند. همچنین نبود بودجه و منابع مالی کافی برای امداد رسانی بحث بهینگی هزینه های دخیل در امداد بشردوستانه را پررنگ می کند.
سیستم توزیع امداد در این تحقیق شامل سه بخش اصلی می باشد که عبارتند از: تامین کنندگان، مراکز توزیع امداد و نقاط آسیب دیده. تامین کنندگان کالاهای امدادی نقش اساسی را در زنجیره امدادرسانی بازی می کنند و اجناس امدادی مورد نیاز را برای افرادی که در نقاط آسیب دیده قرار دارند، تامین می کنند.
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده