فایل ورد (word) ارزيابي اثرات زيست¬محيطي (EIA) انتقال آب بين حوزهاي (مطالعه موردي: آبرساني از سد کوچري به سر شاخههاي قمرود) صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) ارزيابي اثرات زيست¬محيطي (EIA) انتقال آب بين حوزهاي (مطالعه موردي: آبرساني از سد کوچري به سر شاخههاي قمرود) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: : ارزیابی اثرات زیستمحیطی (EIA) انتقال آب بین حوزهای
(مطالعه موردی: آبرسانی از سد کوچری به سر شاخههای قمرود)
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی عمران گرایش مهندسی رودخانه
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
از مهمترین موضوعاتی که در فرآیند تکوین و تکامل مدیریت محیطزیست در چند دهه گذشته به ویژه در دهه 60 میلادی مورد توجه قرار گرفت، اتخاذ رویکردهای پیشگیرانه برای رویارویی با مخاطرات زیستمحیطی ناشی از فعالیتهای انسانی بوده است. ارزیابی اثرات زیستمحیطی به عنوان ابزاری برای شناسایی و پیشبینی اثرات و پیامدهای طرحها و پروژهها بر رفاه بشر و همچنین محیطزیست در ابتدا در کشورهای توسعه یافته و به تدریج به عنوان موضوعی همهگیر در سراسر جهان مطرح و به یک الزام قانونی ناظر بر اجرای طرحها و پروژههای عمرانی، تبدیل شد. از این رو، کمتر کشوری را در جهان میتوان یافت که فاقد قوانین و مقررات ارزیابی اثرات زیستمحیطی باشد. در حقیقت این الزام قانونی را میتوان در اکثر قریب به اتفاق کشورهای جهان مشاهده کرد. جمهوری اسلامی ایران نیز از این قاعده مستثنا نبوده و این موضوع از سال 1373 در ایران از جایگاه قانونی برخوردار شده است و براساس آن، تعدادی از طرحها و پروژههای اثرگذار بر محیطزیست در مرحله امکان سنجی و مکانیابی، مشمول تهیه گزارش ارزیابی اثرات زیستمحیطی شدند. همچنین تخصیص اعتباراتی که از سوی سازمانهای بینالمللی نظیر بانک جهانی برای اجرای بسیاری از طرحها و پروژههای عمرانی به کشورهای در حال توسعه اعطا میشود نیز مشمول مطالعات ارزیابی اثرات زیستمحیطی شده است[10].
با توجه به اهمیت بسیار زیاد محیطزیست در سطح جهان و روند رو به رشد تخریب محیطزیست، امروزه توجه به ملاحظات زیستمحیطی در فرآیند برنامهریزی به عنوان یک ضرورت جهانی و ملی و تنها راه رسیدن به توسعه پایدار مطرح شده است.
ارزیابی اثرات زیستمحیطی، پیامدهای احتمالی فعالیتهای عمرانی را بر محیطزیست، شناسایی و با اتخاذ روشهای مناسب، از بروز آنها جلوگیری میکند. هدف از انجام ارزیابی زیستمحیطی در مراحل تهیه طرحها و پروژهها، شناسایی هرگونه پیامدهای زیستمحیطی در مراحل پیش از اجرا، حین اجرا و پس از اجراست تا بتوان تخریب و زیانهای وارده بر محیطزیست را به حداقل ممکن رساند. بنابراین میتوان ارزیابی زیستمحیطی را ابزاری برای بررسی پیامدهای منفی پروژهها و مشخص کردن اقدامات اصلاحی برای استفاده بهینه از منابع در راستای حفاظت از محیطزیست دانست[20].
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده