فایل ورد (word) : اثرات تراكم بذر و سطوح مختلف كود فسفر بر روي عملکرد و اجزاي عملکرد گندم ديم رقم سياه ريشك در منطقه چرام صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) : اثرات تراكم بذر و سطوح مختلف كود فسفر بر روي عملکرد و اجزاي عملکرد گندم ديم رقم سياه ريشك در منطقه چرام کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: : اثرات تراكم بذر و سطوح مختلف كود فسفر بر روی عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم رقم سیاه ریشك در منطقه چرام
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی کشاورزی گرایش زراعت
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
از دیدگاه كارشناسان تولیدات كشاورزی، افزایش تولید غذا تنها راه حل مشكل گرسنگی است برای این کار بهویژه در كشورهای در حال توسعه، لازم به سرمایهگذاری بیشتر در امر تولید غذا میباشد. چنانچه قرار باشد عرضه غذا بهصورت كنونی انجام شود، این كشورها میبایست طی 30 سال آینده حداقل 60 درصد به تولیدات كشاورزی خود بیفزایند. نزدیک به 70% جمعیت جهان در کشورهای در حال توسعه متمرکز شده در حالیکه از نظر تولیدات غذایی این نسبت بر عکس میباشد. در کشورهای پیشرفته با استفاده از تکنولوژی و بهکارگیری علوم و فنون جدید، تولید محصولات غذایی و عملکرد محصولات کشاورزی در واحد سطح به سرعت در حال افزایش است. بهطوری که اغلب، مقدار تولیدات از مصرف داخلی بیشتر است ولی متاسفانه در اغلب کشورهای در حال توسعه در عین افزایش سرعت رشد جمعیت، کمبود مواد غذایی در حال گسترش است و قسمت عمده درآمد ارزی این قبیل کشورها به مصرف واردات مواد غذایی میرسد (فتحی، 1382).
نظر به اینکه پیشرفت و توسعه در کشاورزی فقط از راه شناخت علمی و اصولی اثر عوامل محیطی در رشد بهینه گیاه امکانپذیر است و علاوه بر بهبود شرایط محیط کشت، بهکارگیری صحیح نهادههای کشاورزی امکانپذیر است، لذا برای ایجاد زیربنای مناسب برای توسعه کشاورزی نه تنها تأمین بهموقع نهادهها لازم است، بلکه روش استفاده صحیح در سطح مزرعه و بهکارگیری این روشها ضروری میباشد (ملكوتی، 1368).
کشور ایران مساحتی بالغ بر 165 میلیون هکتار دارد که 51 میلیون هکتار آن قابل کشت وزرع میباشد. سطح زیر کشت آبی، سالیانه 25/5 میلیون هکتار و کشت دیم 10 تا 12 میلیون هکتار میباشد. هرچند موفقیت در زراعت دیم بستگی به نزولات آسمانی دارد اما اعمال شیوههای صحیح کشت تأثیر بسیارعمدهای در بهبود وضعیت زراعت و در نتیجه افزایش تولید دارد (اسكندری، 1381).
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده