فایل ورد (word) : اثرات استفاده دو نوع پروبيوتيک تجاري (PG91 و پريمالاک) بر عملکرد جوجه هاي گوشتي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) : اثرات استفاده دو نوع پروبيوتيک تجاري (PG91 و پريمالاک) بر عملکرد جوجه هاي گوشتي صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) : اثرات استفاده دو نوع پروبيوتيک تجاري (PG91 و پريمالاک) بر عملکرد جوجه هاي گوشتي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

دانلود پروپوزال آماده: اثرات استفاده دو نوع پروبیوتیک تجاری (PG91 و پریمالاک) بر عملکرد جوجه های گوشتی

فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف

مهندسی کشاورزی علوم دامی تغذیه دام

قسمت هایی از پروپوزال:

1- بیان مسأله:

از جمله اساسی­ترین مسائل جوامع بشری از بدو خلقت تا به امروز تامین نیاز­­های تغذیه ای انسان بوده که با افزایش جمعیت، فزونی یافته است. ایجاد تنوع محصولات دامی از جمله فعالیت­هایی است که می تواند جوابگوی تقاضای روز­افزون جمعیت جهان در کشور­ها باشد. در این راستا پرورش طیور از جایگاه ویژه­ای برخوردار است. پرورش طیور در جهان از قدمت دیرینه­ای برخوردار است. با توجه به اهمیت بسزای این صنعت در تغذیه بشر، محققان زیادی در سراسر جهان در تکاپوی یافتن راهکار­های نوین در جهت افزایش بهره­وری و ارزش افزوده این صنعت هستند. به دلیل اینکه بخش عمده هزینه­های جاری در پرورش طیور، صرف تغذیه این دسته از حیوانات می­شود، لذا اکثر پژوهش­ها معطوف به این بخش است.

نیاز به منابع غذایی، با توجه به افزایش روزمره جمعیت، بسیار پر­اهمیت است. از جمله مهمترین منابع پروتئینی قابل استفاده برای انسان گوشت سفید است و طیور به دلیل توانایی در هضم و جذب مواد خوراکی، سلامت گوشت، سهولت تغذیه، سرعت رشد بالا و صرفه جویی در هزینه های پرورش،  دارای نقش ویژه­ای است. تحقیقات در دهه­ های اخیر، صنعت پرورش طیور را متحول ساخته است. این صنعت به دلیل مقرون به صرفه بودن آن در مقایسه با سایر محصولات پروتئینی تولید شده در بسیاری از کشورها از اهمیت خاصی برخوردار بوده و بیشتر مورد توجه قرار گرفته است ] شیوازاد و صیداوی، 1384[. با توجه به رشد روز­افزون صنعت طیور بویژه طیور گوشتی، صاحبان این صنعت در جهان در فکر راهکارهایی هستند که بتوانند میزان پروتئین از جمله گوشت سفید را در کمترین زمان ممکن با هزینه های پایین و با حداکثر رشد ممکن در جوجه­های گوشتی تولید کنند. بهبود و افزایش شاخص های تولیدی جوجه های گوشتی از مهمترین اهداف صنعت پرورش طیور در جهان است. امروزه روش­های مختلف پرورشی و مواد دارویی ومکمل­های رشد طبیعی جهت رسیدن به این هدف ارئه گردیده است ]ذاکری و همکاران، 1389[. به لحاظ نقش ارزنده ترکیبات افزودنی خوراکی در افزایش بهره­وری و تولیدات طیور، در اکثر موارد استفاده از آنها اجتناب­ناپذیر است .[Ghlyanchi Langroudi, 2004] بنابراین آن دسته از افزودنی­هایی که ضمن داشتن ویژگی­های مطلوب، فاقد اثرات سوء بهداشتی و زیست محیطی هستند، مورد توجه قرار گرفته است [Batsoglu and Fletouris., 2001].

در میان افزودنی­ها و محرک­های رشد، آنتی­بیوتیک­ها به صورت گسترده­ایی در صنعت طیور مورد استفاده قرار گرفته اند. استفاده از آنتی­بیوتیک­ها به عنوان محرک رشد سبب افزایش وزن بدن، افزایش ضریب تبدیل غذایی و کاهش مرگ و میر به همراه کاهش جمعیت میکروبی مضر دستگاه گوارش و افزایش مواد غذایی قابل دسترس می­شود[Moor et al., 1946] . علیرغم مزیت های گفته شده، آنتی­بیوتیک­ها دارای اثرات منفی زیادی نیز هستند، مانند ایجاد سویه­های باکتریایی بیماری­زا در مقابل افزایش آنتی­بیوتیک­ها در جیره و باقیماندن آنتی­بیوتیک­ها در لاشه طیور. این اثرات نگرانی­هایی را در مصرف کنندگان ایجاد کرده است، لذا محققان تلاش­های فراوانی جهت یافتن جایگزین­های مناسبی محرک رشد در جیره طیور داشته و دارند Panda et.] 2001 al.,]. امروزه از افزودنی­هایی نظیر پروبیوتیک­ها و پری­بیوتیک­ها که به صورت تجاری عرضه میشوند، به عنوان جایگزین محرک­های رشد آنتی­بیوتیکی استفاده می­شود. این مواد اثرات سودمندی بر روی ترکبیات میکروفلورای روده می­گذراند و سبب سلامتی و افزایش عملکرد حیوان می­شود ]زارع شحنه و همکاران، 1386[. پروبیوتیک مکملی است حاوی میکروب­های مفید زنده که می­تواند در دستگاه گوارش تکثیر یافته و باعث از بین رفتن پاتوژن­ها و افزایش باکتری­های مفید و بهبود عملکرد دستگاه گوارش شوند] [Cumming and Macfarlan., 2002.

2- اهمیت و ضرورت تحقیق:

3- پیشینه تحقیق:

4- اهداف تحقیق:

..

5- فرضیه ‏های تحقیق:

..

6- مدل تحقیق

..

7- سوالات تحقیق:

..

8- تعریف واژه‏ها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

..

9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

10- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):

ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

..

ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانه‏ای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیش‏برداری و غیره) گردآوری داده‏ها :

..

د – جامعه آماری، روش نمونه‏گیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

..

ز- ابزار تحقیق:

..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها:

..

منابع :

..

آسان داک: www.Asandoc.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

لینک کمکی