فایل ورد (word) اثر کودهاي آلي و اسيد ساليسيليک بر برخي از مواد ثانويه گياه سرخارگل (اکيناسه) ( Echinaceae purpurea (L.)Monch) صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) اثر کودهاي آلي و اسيد ساليسيليک بر برخي از مواد ثانويه گياه سرخارگل (اکيناسه) ( Echinaceae purpurea (L.)Monch) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: : اثر کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر برخی از مواد ثانویه گیاه سرخارگل (اکیناسه)
( Echinaceae purpurea (L.)Monch)
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی کشاورزی علوم باغبانی، گرایش فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی، ادویهای و عطری
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
رویکرد روز افزون به استفاده از گیاهان دارویی در سطح جهان، اهمیت کشت و تولید این گیاهان را روشنتر میسازد. در حال حاضر تقاضا برای گیاهان دارویی به عنوان تولیدات قابل مصرف در صنایع بهداشتی و دارویی در حال افزایش است (آقاعلیخانی و همکاران، 1392). گیاهان دارویی از گیاهان مهم اقتصادی به شمار میآیند، که به صورت خام یا فرآری شده در طبسنتی و مدرن صنعتی مورد استفاده و بهرهبرداری قرار میگیرند (شعبان زاده و همکاران، 1390). استفاده از گیاهان دارویی به گروهی از گیاهان گفته میشود که اندامها آن، مخازن غنی از ترکیبات ثانویه و مواد موثره بسیاری از داروها را شامل میشود. استفاده روزافزون از داروهای طبیعی وگیاهی در اکثرکشورهای جهان و توجه و انجام تصاعدی پژوهشهای سمشناسی، فارماکولوژی و بالینی در امر شناسائی خواص درمانی گیاهان مختلف موجب شناخت آثارجدید و بارز درمانی گیاهان و مواد طبیعی شده است (مدرسی و همکاران،1391).
داروهای طبیعی و گیاهی در اکثر کشورهای جهان مورد توجه و انجام تصاعدی پژوهشهای سمشناسی، فارماکولوژی و بالینی در امر شناسائی خواص درمانی گیاهان مختلف موجب شناخت آثار جدید و بارز درمانی گیاهان و مواد طبیعی شده است (مدرسی و همکاران91). همچنین نقش بارزی در حفظ سلامت و بیماریهای متنوع ایفا میکنند (اسدیسامانی و همکاران91). شناسایی و معرفی گیاهان دارویی یک منطقه، ثبت گیاهان استفاده شده در طب سنتی و ارزیابی دارویی این گیاهان میتوانند منجر به توسعه داروهای گیاهی جدیدی برای درمان برخی بیماریهای کشنده گردد (اسدیسامانی و همکاران، 1391). گیاهان دارویی برخلاف دیگر محصولات زراعی گیاهانی هستند که در آنها کیفیت مواد در مقایسه با کمیت آنها به مراتب مهم تر و ضروریتر میباشد. لذا جهت رسیدن به حداکثر کیفیت، علم و آگاهی از عوامل مؤثر بر رشد و نمو گیاهان دارویی بسیار حائز اهمیت میباشد. شناخت عوامل محیطی، گیاهی و زراعی نقش مهمی در موفقیت کشت گیاهان دارویی دارد (محمدیبابازیدی و همکاران، 1392). استفاده از کودهای شیمیایی مشکلاتی را به همراه دارد که از مهمترین آنها میتوان به کمبود کودهای حاوی عناصر کممصرف، هزینه بالا و آلودگی محیط زیست اشاره نمود. با توجه به استفاده غیرقابل اجتناب از سموم دفع آفات و انواع کودهای شیمیایی، سالانه حجم قابل توجهی پساب کشاورزی حاوی مقادیر زیاد باقیمانده این مواد شیمیایی وارد منابع مهم آب شرب در نقاط مختلف کشور میشود که میتواند مشکلات زیست محیطی فراوانی را در منابع آبی ایجاد نموده و همچنین سلامتی موجودات زنده از جمله انسان را تهدید کند (شریفی و همکاران، 1390). اهمیت گیاهان دارویی، وجود ماده مؤثره در آنهاست. کاربرد صحیح و مناسب عناصر و مواد غذایی در طول مراحل کاشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی، نه تنها نقش عمدهای در افزایش عملکرد دارد بلکه در کمیت و کیفیت مواد مؤثره آنها نیز بسیار مؤثر است. کاربرد کود مناسب یک عامل اصلی در کشت موفقیتآمیز گیاهان دارویی میباشد. استفاده از کود دامی در سیستم ارگانیک و مدیریت پایدار خاک مرسوم می باشد (نیکنژاد و همکاران، 1392). همچنین مطالعات نشان میدهد؛ مسیرهای انتقال پیام متعددی در القای تجمع متابولیتهای ثانویه بر اثر محرکها دخالت دارند و در میان آنها اسیدسالیسیلیک[1] به عنوان یکی از سیگنالهای حدواسط مشخص شده است. این مولکولهای علامترسان در برخی از سیستمهای انتقال علامت درگیرند و منجر به القای فعالیت آنزیمهای ویژهای میشوند که واکنشهای بیوسنتزی مربوط به تولید ترکیبات دفاعی از قبیل پلیفنلها، فلاونوئیدها و را کاتالیز میکنند؛ که نتیجه آن القاء طیف وسیعی از واکنشهای دفاعی است (راوایا و میکائیل،2004).
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[1] -Salicylic acid