فایل ورد (word) اثر کاربرد محلول پاشي سايکوسل و سولفات روي بر ويژگي هاي رويشي و اجزاء عملکرد رقم باقلاي برکت(Vicia Faba cv. Barakat) در منطقه¬ي گرمسيري ممسني صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) اثر کاربرد محلول پاشي سايکوسل و سولفات روي بر ويژگي هاي رويشي و اجزاء عملکرد رقم باقلاي برکت(Vicia Faba cv. Barakat) در منطقه¬ي گرمسيري ممسني کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: اثر کاربرد محلول پاشی سایکوسل و سولفات روی بر ویژگی های رویشی و اجزاء عملکرد رقم باقلای برکت(Vicia Faba cv. Barakat) در منطقهی گرمسیری ممسنی
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی کشاورزی گرایش زراعت
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
باقلا[1] یكی از بقولات زراعی بسیار قدیمی است. بذرهای این گونه از محلهای مربوط به عصر نوسنگی در اسپانیا و اروپای شرقی و همچنین مكانهای عصر مفرغ در سوئد و ایتالیا كشف شده است. Vicia faba حدود 1800 سال قبل از میلاد در اروپا كشت میشده است (پارسا و باقری، 1387).
منشأ باقلا در ناحیهی مدیترانهای جنوب غرب آسیاست و بسیار نزدیك به جنس vicia phiniama كه به صورت وحشی در الجزایر میروید، میباشد (كوچكی و بنایان اول، 1388). احتمالآً مركز ثانویهی آن افغانستان و اتیوپی میباشد. به طور كلی از آنجا كه بقایای به دست آمده مربوط به حدود 2000 تا 3000 سال قبل از میلاد در حوزهی مدیترانهای كشف شده است، اهلی شدن بایستی 1500 تا 2000 سال قبل از آن انجام شده باشد. مطابق شواهد باستان شناسی به نظر میرسد كه محتملترین ناحیهی اهلی شدن باقلا مدیترانهی شرقی و خاور نزدیك باشد. طی اهلی شدن، باقلا توسط انسان به نواحیی كه از نظر اقلیمی متفاوت بوده و در عین حال شباهتهایی نیز داشتند، منتقل شد. باقلا به طور وسیعی در مناطق معتدله و ارتفاعات بلند مناطق گرمسیری (مانند نواحی شمالی در آمریكای لاتین و اتیوپی) كشت میشود. این محصول در آمریكا، آفریقای شرقی و هاوایی وجود دارد و تنوع وسیعی از تیپهای آن كشت میشود. ارقام دانهریز در شمال اروپا، درهی نیل، اتیوپی، افغانستان، شبه قارهی هند و آمریكای شمالی غالب است. در بیشتر مناطق دیگر نظیر حوزهی مدیترانه، آسیای غربی، چین و آمریكای لاتین، تیپهای دانه درشت اهمیت بیشتری دارند. در اغلب كشورهای پیشرفته، باقلا بیشتر به منظور تغذیهی دام استفاده میشود، در حالی كه در برخی از كشورهای در حال توسعه هنوز هم به عنوان غذای انسان مورد كشت و كار قرار میگیرد (پارسا و باقری، 1387).
باقلا یکی از مهمترین محصولات زمستانهی دارای ارزش غذایی بالا در جهان است. دانههای بالغ باقلا منبع خوب پروتئین (حدود 25 درصد دانههای خشک)، نشاسته، سلولز، ویتامین ث و مواد معدنی هستند (Hamilton, 2005)؛ بنابراین این گیاه اهمیت فزایندهای برای غذای انسان و حیوان در آینده دارد. با توجه به این مسئله بهبود ساختار گیاه، مولفههای مربوط به عملکرد و همچنین کیفیت عملکرد دانه (که به واسطهی محتوای کلی کربوهیدرات و پروتئین نشان داده میشود)، از جمله مواردی میباشند که در تحقیقات در زمینهی حبوبات از جمله باقلا مد نظر محققان قرار میگیرد (Ibrahim et al., 2007).
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[1] . Vicia Faba