فایل ورد (word) اثر غلظت هاي مختلف 2،4-D و BAP و انواع محيط کشت (جامد، مايع و دولايه) بر ريز ازديادي ليسيانتوس (Eustoma grandiflorum) صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) اثر غلظت هاي مختلف 2،4-D و BAP و انواع محيط کشت (جامد، مايع و دولايه) بر ريز ازديادي ليسيانتوس (Eustoma grandiflorum) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: : اثر غلظت های مختلف 2،4-D و BAP و انواع محیط کشت (جامد، مایع و دولایه) بر ریز ازدیادی لیسیانتوس (Eustoma grandiflorum)
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی کشاورزی _ گروه باغبانی
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
اصطلاح ریزافزایی[1](ریزازدیادی)، به تکثیر رویشی گیاهان در شرایط درون شیشهای و گندزدایی شده با استفاده از بخشهای کوچک گیاه اطلاق میشود (خوشخوی، 1378؛ چیری[2]، 2002). ریزازدیادی بزرگترین پیشرفت تکنولوژی کشت بافت گیاهی میباشد که در آن انبوهی از گیاهان با ساختار ژنتیکی یکسان بدست میآید. در ریزازدیادی مقدار بسیار کمی از بافت گیاه به عنوان ریزنمونه نیاز میباشد و در برخی از گونههای گیاهی که به روشهای رایج تکثیر نمیشوند، ریزازدیادی، روش مناسبی است و در هر فصلی از سال قابل اجرا است و تغییرات فصلی تأثیری در اجرای آن ندارد و با این روش گیاهان عاری از ویروس حاصل میشوند (کهریزی، 1389). ریزازدیادی ابزار مؤثری در تکثیر گیاهان زینتی در مقیاس وسیع است. برای اینکه تجارت گلهای شاخه بریده در سطح جهانی مطرح شود، فنون جدیدی توسعه یافتهاند (روت و جین[3]، 2004). روشهای پیشرفتهای در اختیار تولید کنندگان گیاهان زینتی و دارویی قرار دارد که میتوانند نیازهای بازارهای جهانی را در قرن آینده فراهم کنند. این دستورالعملها بر اساس سطوح بهینه قندها، ترکیبات آلی، مواد معدنی، عوامل محیطی و تنظیم کنندههای رشد گیاهی بوده و مقادیر بالایی از باززایی را در شرایط درون شیشهای پدید میآورند. فلور طبیعی گیاهی ایران شامل تعداد زیادی گونههای گیاهی است، اما فرسایش ژنتیکی باعث از دست رفتن گونههای متعددی شده است، به طوری که بسیاری از گونههای با ارزش دارویی و زینتی تحت حفاظت قرار دارند. ریزازدیادی یک روش مناسب برای تکثیر تجاری بوده و برای ازدیاد گونههای مختلف دارویی و زینتی مورد استفاده قرار میگیرد.
لیسیانتوس از خانواده جنتیاناسه[4] است. جنس لیسیانتوس بومی ایالات متحده جنوبی، نبراسکا، لویزیانا و مکزیک است و با نامهای انگلیسی تگزاس بلوبل[5]، تولیپ جنتین[6] و پریاری جنتین[7] شناخته شده است و سه گونه از این جنس معرفی شده است:
1-Eustoma grandiflorum Syn. E. russelianum Shinners ، از اهمیت تجاری زیادی برخوردار است. این گیاه زینتی که دارای ارزش اقتصادی بالایی است، بیش از 50 سال قبل در ژاپن معرفی شد. بیش از 15 واریته از آن شناخته شده است و برای تولید گیاه گلدانی گلدار و گل شاخه بریده، پرورش داده میشود (شکل 2-1).2- Eustoma exaltatum L. Salisb (شکل 2-2). 3-Eustoma barkleyi Standley (اوبرین و لیندسای[8]، 1993؛ آرمیتاژ و لائوشمن[9]، 1993؛ اسکرزیپکزاک[10] و همکاران، 1993؛ زاکای و ادری[11]، 2002).
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
1- Micropropagation 2- Chieri 3- Rout & Jain
1- Gentianaceae 2- Texas blueble 3- Tulip gentian
4 -Prairie gentian 5- OBrien & Lindsay 6- Armitage & Laushman
7- Skrzypczak and et al 8- Zaccai & Edri