فایل ورد (word) اثر سوپرجاذب¬هاي طبيعي و مصنوعي بر قابليت استفاده آب خاک و پراکنش ريشه زيتون صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) اثر سوپرجاذب¬هاي طبيعي و مصنوعي بر قابليت استفاده آب خاک و پراکنش ريشه زيتون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: اثر سوپرجاذبهای طبیعی و مصنوعی بر قابلیت استفاده آب خاک و پراکنش ریشه زیتون
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی کشاورزی علوم باغبانی گرایش: فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
باتوجه به این که در کشور ایران اقلیم خشک و نیمه خشک اغلب مناطق را تحت تأثیر قرار داده و به خصوص خشکسالیهای اخیر بر این مشکل افزوده است. هریک از گیاهان به طور اعم و گیاهان باغی به طور اخص دارای یک حداقل نیاز آبی برای رشد و تولید عملکرد مطلوب هستند .در صورتی که این حداقل نیاز، به دلایلی نتواند فراهم شود، گیاه مواجه با تنش خشکی میشود. درصورت بروز تنش خشکی در مراحل رشدی حساس به کمبود آب، نظیر جوانه زنی بذر و گلدهی، صدمات جبران ناپذیری به محصول وارد میشود. کاربرد و اختلاط برخی مواد افزودنی نظیر بقایای گیاهی، کود دامی، کود کمپوست و مواد پلیمری سوپرجاذب می توانند مقادیر متفاوتی آب را در خود ذخیره نموده تا در مواقع کم آبی مورد استفاده گیاه قرار گیرد.
زیتون درختی نسبتاً کم نیاز و مخصوص منطقه مدیترانه است. این منطقه دارای زمستانهای مرطوب و ملایم، تابستانهای گرم و بدون باران است. البته زیتون میتواند آب و هوای نیمه سرد را هم تا حدودی تحمل کند، به شرط آن که حداقل درجه حرارت در زمستان از 7- درجه سانتیگراد پائینتر نرود، زیرا که از سرما آسیب میبیند. حتی پس از برداشت محصول نیز زمانی که گیاه در حال استراحت باشد، اگر دمای منطقه به 7- درجه سانتیگراد برسد، نه تنها برای رقمهای مقاوم به سرما، بلکه برای کلیه رقمهایی که در حال خواب هستند خطرناک خواهد بود. زیتون حداقل هفت ماه از سال به متوسط دمای 21 تا 25 درجه سانتیگراد نیاز دارد و گرما را تا 50 درجه سانتی گراد تحمل میکند و برای تولید محصول اقتصادی از 200 تا 1400 ساعت دمای بین 15-7 درجه سانتیگراد نیاز دارد. در مناطقی که مقدار بارندگی در حدود 400 تا 600 میلیمتر است به صورت دیم نیز کشت میشود (عصمتی، 1377).
زیتون از گیاهان دو لپه و متعلق به خانواده Oleaceae میباشد. در این خانواده جنسهای زیادی وجود دارد که اغلب آنها در نواحی گرمسیری یا نیمهگرمسیری رشد و نمو میکنند. زیتونهای تجاری متعلق به گونهOlea europae L. هستند که جز 20 گونه Olea موجود در نواحی گرمسیری و نیمهگرمسیری جهان میباشند (عصمتی، 1377). زیتون یک درخت همیشه سبز با عمر طولانی است که قدمت آن در حدود 6000 سال گزارش شده است. چوب آن در برابر پوسیدگی مقاوم است و وقتی که قسمتهای بالای درخت در اثر خسارت وسایل مکانیکی یا شرایط نامساعد محیطی از بین میرود، رشد جدید از سیستم ریشه آن به وجود میآید. وقتی که زیتون از طریق بذر یا قلمه تکثیر میشود، سیستم ریشهای آن به طور معمول کم عمق است و حتی در خاکهای عمیق بیش از 150 سانتیمتر در زمین گسترده نمیشود. در بخشهای هوایی درخت، اعضای تشکیل دهنده آن با تراکم بالا، میانگرههای کوتاه و شاخ و برگ متراکم دیده میشود که نور به آسانی نمیتواند به داخل درخت نفوذ کند، مگر اینکه با اعمال مدیریت مناسب در باغ و هرس خوب کانالهای هدایت نور به طرف تنه و داخل درخت ایجاد شود (عصمتی، 1377؛ متشرع زاده، 1377).
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده