فایل ورد (word) : اثر پودر رزماري و ويتامين E بر عملکرد، فراسنجههاي خوني، سيستم ايمني، وکميّت و کيفيت لاشه جوجههاي گوشتي صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) : اثر پودر رزماري و ويتامين E بر عملکرد، فراسنجههاي خوني، سيستم ايمني، وکميّت و کيفيت لاشه جوجههاي گوشتي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد، فراسنجههای خونی، سیستم ایمنی، وکمیّت و کیفیت لاشه جوجههای گوشتی
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
علوم کشاورزی رشته علوم دامی- گرایش تغذیه دام
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
گوشت طیور مزیتهایی از لحاظ تغذیهای مانند پروتئین بالا، اسیدهای چرب ضروری خیلی اشباع، مواد معدنی و چربی پائین (5/3 تا 5 درصد) دارد (اسلاومایر و همکاران، 2008)؛ و افزایش مصرف آن منجر به توسعه تولید جوجههای گوشتی و کوششهایی جهت تولید هیبریدهای موثر برای بهبود ضریب تبدیل غذایی و کم کردن مدت زمان غذا دادن شده است (اسپرناکووا و همکاران، 2007). سه خصوصیت مهم که مصرف کننده برای قضاوت در مورد گوشت از آنها استفاده میکند عبارتند از: ظاهر، بافت و طعم گوشت. استفاده از استراتژیهای تغذیهای جهت بهبود کیفّیت عضله روشی نسبتاً جدید است که در رابطه با علوم دامی و غذایی بهوجود آمدهاست و نشاندهنده تنها تکنولوژی قابل دسترس برای تغییر در کیفیّت گوشت سالم است. استفاده از آنتیبیوتیک بهعنوان عاملی برای بهبود رشد در غذای با منشاء حیوانی باعث کاهش اعتماد جامعه بهعلّت وجود باقیمانده دارویی و مقاومت علیه گونههای باکتریایی شده است؛ بهطوریکه استفاده از آنها از ژانویه 2006 بهعنوان مکمل رشد در اروپا ممنوع شده است (پولات و همکاران، 2011). روشهای تغذیهای برای بهبود کیفیّت گوشت اغلب نسبت به افزودن ماده افزودنی به غذای عضله موثرتراست. ممنوعیت استفاده از آنتیبیوتیک منجر شده تا کارشناسان در تغذیه دام برای تولید غذاهای طبیعی و تولیدات دامی با کیفیّت بالا به فکر چارهای باشند (اسپرناکووا و همکاران، 2007)؛ که یکی از آنها استفاده از آنتیاکسیدانهاست. آنتیاکسیدانها به چند دلیل به غذا افزوده میشوند: برای حفاظت غذا از اکسیداسیون[1] و بهبود بخشیدن به وضعیت آنتیاکسیدانت بافت حیوان و در نتیجه پیشگیری یا کاهش اکسیداسیون در هنگام حیات و مرگ حیوان. اکسیداسیون یکی از ابتداییترین مکانیسمهایی است که منجر به زوال کیفیّت گوشت و فرآوردههای گوشتی و در نتیجه از بین رفتن طعم، رنگ، ارزش غذایی و کاهش مدت نگهداری آنها میشود. آنتیاکسیدانهایی مانند [2]BHT و[3]BHA میتوانند خواص سمّی داشته باشند و قوانین و دستورالعملهای سختگیرانهای برای مصرفشان در غذا وجود دارد. این یافتهها همراه با افزایش مخالفت در مصرفکنندگان برای استفاده از آنتیبیوتیک وآنتیاکسیدانهای مصنوعی باعث افزایش تمایل بر استفاده از آنتیاکسیدانهای طبیعی مانند رزماری و آلفا توکوفرول شده است؛ که منشاء گیاهی دارند، سالمتر، بی خطرتر بوده و برای انسان و حیوانات دارای خطر کمتری هستند (پولات و همکاران، 2001؛ هاک[4] و همکاران، 2008).
اهمیت و ضرورت مسأله
اهمیّت دامپروری در ایران و جهان
کشاورزی وسیله معاش غالب مردم را در مقایسه با صنایع دیگر فراهم میکند. دامهای اهلی بیش از نیمی از کل مقادیر خروجی بخش کشاورزی را تشکیل میدهد ( کمال زاده[5] و همکاران، 2008) و در بسیاری از کشورهای توسعه یافته از اهمیّت برخوردار است. حیوانات اهلی و فرآوردههای آن در کشورهای توسعه یافته بهسرعت گسترش و رشد یافته است (آپون[6]، 2004). در ایران دامهای اهلی منبع مهم ملّی بوده و بیش از نیمی از جمعیت روستایی به دامهای اهلی برای زندگی خود وابسته هستند؛ و دامها نقش مهمی در تامین زندگی روستاییان فقیر و ایجاد اشتغال دارند (کمال زاده و همکاران، 2008).
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[1]– Oxidation
[2]– Butylated Hydroxytoluene
[3]– Butylated Hydroxyanisol
[4]– Haak
[5]– kamalzadek
[6]– Upon