فایل ورد (word) : اثر اسپري برگي با عصار? جلبک آسکوفيلوم نودوسوم و نانوکلات آهن بر روي برخي خصوصيات کمي و کيفي گياه توت فرنگي (F. x annanasa) صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) : اثر اسپري برگي با عصار? جلبک آسکوفيلوم نودوسوم و نانوکلات آهن بر روي برخي خصوصيات کمي و کيفي گياه توت فرنگي (F. x annanasa) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: : اثر اسپری برگی با عصار جلبک آسکوفیلوم نودوسوم و نانوکلات آهن بر روی برخی خصوصیات کمی و کیفی گیاه توت فرنگی (F. x annanasa)
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
باغبانی گرایش فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
مشخصات گیاهشناسی و پراکنش اکولوژیک توتفرنگی
توت فرنگی گیاهی است علفی چند ساله با نام علمی(Fragaria.x annanasa) از خانواده گل سرخ(Rosacaceae) است. این گیاه بومی جنگلهای اروپا که گونه وحشی آن دارای گل و برگهای کوچک میباشد و از قرن چهاردهم به سبب خواص دارویی آن معرفی شده است. در قرن چهاردهم در فرانسه توتفرنگیهای وحشی از جنگل به زمین زراعی منتقل شد و از آن به عنوان یک گیاه اهلی استفاده گردید. در جنگلهای شمال ایران توتفرنگی وحشی به طور فراوان یافت میشود. به نظر میرسد که اولین رقم اصلاح شده در زمان صدارت اتابک اعظم از فرانسه به ایران آمد و به نام اتابکی خوانده شد. توتفرنگی از جنس فراگاریا (Fragaria) و گونه رسا (Resea) بوده که امروزه از گونههای شیلنسیس (F.chilensis) و ویرجینیا (F.virginia) و هیبرید بین این دو یعنی (F. x annanasa) استفاده زراعی میشود. عموما گیاهانی علفی با ساقههای رونده هستند. برگها مشتمل بر سه برگچه خشن و کرکدار به رنگ سبز تیرهاند که در برخی از ارقام شفاف هستند. ساختمان گل شامل 5 گلبرگ سفید است که در قسمت تحتانی خود به یک زائده کوچک متصل است و کاسه گل شامل 5 کاسبرگ سبز رنگ است که در قسمت تحتانی تقریبا به یکدیگر جوش خوردهاند. تعداد کاسبرگها در برخی از ارقام زراعی ممکن است بیش از 5 عدد باشد. تعداد تقریبی پرچمها 20 عدد است. مادگی به تعداد زیاد و به صورت مارپیچی بر روی نهنج قرار گرفته است و در مجموع و همراه با نهنج شکل نسبتا کشیدهای را تشکیل میدهد. مادگی از فندقههای جدا از یکدیگر که هر کدام دارای تخمدان با شکل راست و کوتاه است، تشکیل شده است. در هر تخمدان یک تخمک وجود دارد و در واقع بذر به تعداد فندقهها تولید میشود. گلبرگها پس از تلقیح ریزش کرده و نهنج به تدریج رشد میکند و گوشتی میشود. میوه به مرور زمان آبدار شده و از حالت اسیدی به قندی تبدیل میشود. اگر لقاح ناقص باشد، تعداد فندقهها محدود است و چه بسا تقارن میوه حفظ نمیشود. ارقام توت فرنگی به گروه ارقام بهاره یعنی بوتههایی که در سال یک بار میوه میدهند و ارقام چهار فصله که در سال بیش از یک بار میوه میدهند، تقسیم میشوند. مهمترین ارقام بهاره عبارتند از گورلا، آلیسو، تیوگو، ردگانتلت، اسیتا، کاتس کیل، فرسنا.
کاشته شوند که سرمایی دیررس بهاره به آنها صدمه نزند. توت فرنگی را از اواخر پاییز که در حال نیمه خواب است تا اوایل بهار
قبل از بیدار شدن گیاه از خواب میتوان جابجا نمود و در محل دیگری کاشت، بنابراین کاشت پاییزه و بهاره آن امکان پذیر است.
خواص تغذیهای توتفرنگی و اثر آن در سلامتی انسان
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده