فایل ورد (word) بررسي رابطه هوش اجتماعي بر رضايتمندي مؤديان امور مالياتي شهر کرمانشاه صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي رابطه هوش اجتماعي بر رضايتمندي مؤديان امور مالياتي شهر کرمانشاه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی رابطه هوش اجتماعی بر رضایتمندی مؤدیان امور مالیاتی شهر کرمانشاه
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مدیریت بازرگانی
گرایش تحول
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
هوش اجتماعی از جمله مواردی است که بسیار مورد توجه روان شناسان مورد بررسی قرار گرفته است. وقتی درباره هوش صحبت میشود، ویژگی چون یادگیری سریع زیاد، محاسبات دقیق و فوری و راهحلهای جدید به ذهن خطور میکند. هوش اجتماعی یکی از تواناییهای فرد که ایجاد روابط اجتماعی مناسب را در گسترش رضایت مشتریان میسر میسازد. فرد هوشمند (هوش اجتماعی) با استفاده از استعداد میانجیگری، جلوگیری از بروز اختلافات، حل و فصل دادن به مشکلات برای مشاغل سیاسی و حقوقی بسیار عالی هستند. در واقع همان هنر ایجاد رابطه (نصیریپور). اینگونه افراد میتوانند همسران قابل اعتماد، رفقای صمیمی، شرکای تجاری مناسب و بازیکنان تیمی خوبی باشند. در دنیای تجارت میتوانند مأمور فروش یا مدیران شایستهای باشند برای شناخت و بصیرت درونی راجع به عواطف، انگیزهها و علائق دیگران نیز باشند. اینگونه افراد به راحتی میتوانند با دیگران رابطه صمیمی برقرار کنند، آنها با این توانایی خود میتوانند مشاور یا روان درمانگر خوبی باشند. روانشناسان هوشهای مختلفی را شناسایی کردهاند که بیشتر آنها میتوانند در 3گروه دسته بندی شوند؛ هوش عینی،هوش انتزاعی و هوش اجتماعی. هوش عینی توانایی درک اشیاء و کار کردن با آنها است در حالیکه هوش انتزاعی توانایی در نشانههای ریاضی و کلامی است اما شناسایی هوش اجتماعی به روانشناسان کمک میکند تا آنها بتوانند تشخیص دهند چه کسانی از توانایی درک اشخاص و ایجاد رابطه با دیگران برخوردارند که اولین بار توسط ثرندایک در سال 1920 تعریف شده است. لذا در سازمان امور مالیاتی لزوم توجه مضاعف به خواستهها، نیازها و انتظارات مشتریان و ارائه خدمات منطبق و بلکه فراتر از انتظارات آنها را اجتنابناپذیر میکند. بنابراین سازمان امور مالیاتی به منظور نیل به اهداف خود به جلب و اعتماد رضایت مشتریان نیاز دارد که با بکارگیری راهبرد گرایش به مشتری، بر اساس توجه به خواستههای مشتریان میتوانند به اهداف خود برسند. لذا بایستی به عوامل مؤثر بر رضایت مشتریان خود توجه نموده و با توجه به تغییرات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و نیازهای مشتریان خود، تلاشهای مستمر را به منظور حفظ مشتریان خود و جذب مشتریان جدید انجام دهند. در مجموع میتوان مشتریان را به دو دسته تقسیم کرد: مشتریان خارجی و مشتریاتن داخلی. مشتریان خارجی در بیرون از سازمان بوده، محصولات و یا خدمات آن را میخرند. در برابر مشتریان خارجی، هر سازمانی تعدادی مشتری داخلی نیز وجود دارد که به اندازه مشتریان خارجی مهم هستند. در تمام مراحل عملیات و فرآیندهای سازمان همواره یک مشتری داخلی وجود دارد که محصول یا خدمتی را دریافت میکند و در عوض محصول یا خدمتی را ارائه میدهد(شریفدرآمدی ،1386).
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده