فایل ورد (word) : بررسي ميزان تاثير اعمال نمره منفي در رفتار ترافيكي راننده صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) : بررسي ميزان تاثير اعمال نمره منفي در رفتار ترافيكي راننده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی میزان تاثیر اعمال نمره منفی در رفتار ترافیكی راننده
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
راهنمایی و رانندگی رشته راهور
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
قانون و ضرورت وجود آن برای نظم بخشیدن به زندگی اجتماعی و رعایت حقوق فردی و اجتماعی افراد در جامعه، بر كسی پوشیده نیست. اگر به فلسفه تدوین قوانین برگردیم، می بینیم كه قانون را بشر برای رفاه حال خود وضع كرده؛ زیرا در شرایط بیقانونی و آزادی مطلق، آزادی یك عده ممكن است، آزادی افراد دیگر را محدود كند و عملاً چیزی تحت عنوان آزادی مطلق وجود نخواهد داشت. بنابراین، قانون قرارداد بشری بود تا با تعیین حد و مرزهای آزادی افراد، این حق را به صورت عادلانه بین بشر تقسیم كند. بدیهی است كه با وضع قانون، عدهای كه از نبود آن منتفع بودند، در مقابل آن ایستادگی كنند(فرضی،1385: 36). از جمله قوانین مهم هر کشور، قوانین راهنمایی و رانندگی است که برای اصلاح رفتارهای ترافیکی و نظارت بر آنها وضع شده است. رفتار ترافیکی به عنوان بخشی از فرهنگ عمومی، بیان کننده میزان تبعیت یا عدم تبعیت افراد یک جامعه از قوانین راهنمایی و رانندگی، هنجارهای ترافیکی و معیارهای ضروری برای تردد و جابجایی افراد و وسایل نقلیه است(خبرنامه پلیس راهور،1382).
روی آوردن روز افزون مردم به زندگی شهری، گسترش زندگی ماشینی و توسعه شهرها موجب افزایش ترافیك شده است. این افزایش جمعیت و وسایل نقلیه، سبب كاهش سرعت جابه جایی و همچنین افزایش تعداد تصادفات ترافیكی شده، به طوری كه ضایعات جانی و مالی سنگینی بر جوامع تحمیل نموده است(بنر و همكاران، 2004 ؛ پدن و همكاران ،2004).
بر پایه بررسیهای به عمل آمده، در پدید آمدن تصادفهای رانندگی چهار عامل اصلی موثرند كه شامل عامل انسانی، جادهای، وسیله نقلیه و محیط میباشند. تحلیل حوادث جادهای در كشور نشان میدهد که مهترین دلیل بروز تصادفهای رانندگی عامل انسانی است(یعقوبی،2001: 62؛ آیتی،2011: 45). ایران در سال 1385 شاهد كشته شدن بیش از 27هزار نفر در تصادفات و 276 هزار نفر مجروح بوده است كه سهم عامل انسانی در بروز تصادفات جادهای، بیش از 95 درصد برآورد شده است(لاجنن و همكاران،2004 ؛ صالحی، 1385؛ اسماعیلی،1387)
از پیامدهای مهم پایبندی به انضباط ترافیكی در جامعه، ایجاد یك فضای سالم و امن است كه در آن رانندگان با احساس امنیت و به دور از هر گونه حادثه ناگوار، رانندگی كنند.انضباط ترافیكی كه ناظر آن پلیس راهنمایی و رانندگی است، میتواند از بروز تصادفات جلوگیری كند یا حداقل از مقدار آمار تصادفات در جامعه بكاهد. با این حال وقوع تصادفات رانندگی بر اثر بروز رفتارهای حادثه ساز و تخلف رانندگان، امری عادی است و در همه جوامع وجود دارد. با این حال، تفاوت اصلی بین کشورها، در نرخ بروز این رفتارها و وقوع حوادث رانندگی، میباشد. به عنوان مثال، ایران از حیث تلفات رانندگی، رتبه دوم را در بین 190 کشور جهان دارا است. بر اساس آماری که در سال 1998 میلادی منتشر شده است، در کشور ژاپن به ازای هر 10 هزار خودرو، سالانه 51 نفر جان خود را بر اثر تصادفات از دست داده اند، این در حالیست که این میزان در ایران به 23 نفر در هر 10 هزار خودرو می رسد(سیری،1389).
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده