فایل ورد (word) : بررسي نقش سرمايه اجتماعي در امنيت محلات شهر تهران با رويکرد امنيت محله محور (مطالعه موردي محلات منطقه 16 تهران) صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) : بررسي نقش سرمايه اجتماعي در امنيت محلات شهر تهران با رويکرد امنيت محله محور (مطالعه موردي محلات منطقه 16 تهران) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
دانلود پروپوزال آماده: بررسی نقش سرمایه اجتماعی در امنیت محلات شهر تهران با رویکرد امنیت محله محور
(مطالعه موردی محلات منطقه 16 تهران)
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
علوم و فنون امنیتی و جنائی
قسمت هایی از پروپوزال:
1- بیان مسأله:
یکی از رسالت های پلیس محله اقدام به همکاری گسترده با نهادهای محلی و شهروندان به منظور حفظ بیشتر امنیت محلات است. چنان که پس از گذشت دو سال از اجرای این طرح در تهران شاهد افزایش امنیت و احساس امنیت در بین مردم بودهایم. وقتی میگوییم پلیس محلی، یعنی اداره امور محله توسط ماموران پلیس، ولی زمانی که از امنیت محله محور سخن میگوییم، منظور تامین امنیت محله و نهادهای حکومتی توسط مردم و نمایندههای مردم .
از مهمترین کارکردهای رویکرد محله محوری احیای هویت محلات قدیمی وایجاد هویت جدید برای محلات تازه شکل گرفته است. چرا که هویت افراد با هویت محله آنها عجین شده است و این محلات هستند که هویت افراد را شکل میدهند و زمینه مناسب را برای پیشگیری از جرم فراهم میکنند. برای مثال در بافتهای فرسوده شهری به دلیل عدم توجه به الزامات کالبدی، اقتصادی، اجتماعی با از بین رفتن حس تعلق در این بافتها، زمینههای لازم برای آسیبهای اجتماعی فراهم شده است. به همین خاطر امنیت اجتماعی در بافتهای فرسوده شهری یکی از دغدغههای مدیریت شهری در دوران مدرن است. معمولاً این گونه محلات، مناطق امنی برای اجرای اعمال خلاف بزهکاران است. به علت وجود مکانهای مخروبه، نا امن و بی دفاع شهری و نبودن امکانات نظارت عمومی و کنترل اجتماعی در این مکانها، ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی بیشتری را مشاهده میکنیم(افشارکهن،54،1382).
با تحولات اقتصادی در سطح شهرها، بخش مرکزی اغلب کلان شهرهای امروزی کمتر مورد سکونت افراد قرار میگیرد و جمعیت شهری به حومهها پناه میبرند. از این رو بررسی رهیافتهای جدید ارتقای اجتماعی در بافتهای فرسوده میتواند به تدوین راهکارهای مناسب برای هر منطقه از سطح شهر کمک کند.
پلیس میخواهد امنیت پایدار ایجاد کند اما اگر امنیت فقط مبتنی بر قدرت و بدون توجه به فرهنگ، باورها، اعتقادات، مشارکت مردم و … باشد، صرفاً یک امنیت موقت را به دنبال خواهد داشت. اما برای ایجاد یک امنیت پایدار توجه به مؤلفههای بالا ضروری است.
انگیزه جرم و اندیشه آن نباید به وجود بیاید، اما چگونه؟
هرچقدر توجه به مبانی اخلاقی در جامعه بیشتر باشد شاهد کاهش ناهنجاریهای اجتماعی خواهیم بود. برای اجرای قانون و کاهش این ناهنجاریها ضمانتهایی دارد، اولین آن ضمانت خودکنترلی است که قوی ترین و کارآمدترین ضمانت اجرای قانون و عدالت است. قانونگریزی باید در همگان یک ضد ارزش تلقی شود و افراد خود را موظف به اجرای عدالت و قانونمداری بدانند(بیات،41،1388).
2- اهمیت و ضرورت تحقیق:
3- پیشینه تحقیق:
4- اهداف تحقیق:
..
5- فرضیه های تحقیق:
..
6- مدل تحقیق
..
7- سوالات تحقیق:
..
8- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
..
9- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
10- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفكیك):
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
..
ج – شرح کامل روش (میدانی، كتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
..
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
..
ز- ابزار تحقیق:
..
هـ – روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
..
منابع :
..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده