فایل ورد (word) بررسي تاثير جايگزين طبيعي نيتريت و نيترات در فرآورده هاي گوشتي دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي تاثير جايگزين طبيعي نيتريت و نيترات در فرآورده هاي گوشتي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي تاثير جايگزين طبيعي نيتريت و نيترات در فرآورده هاي گوشتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي تاثير جايگزين طبيعي نيتريت و نيترات در فرآورده هاي گوشتي :
سال انتشار : 1397
نام کنفرانس یا همایش : پنجمين کنفرانس بين المللي پژوهش هاي کاربردي در علوم کشاورزي
تعداد صفحات :14
چکیده مقاله:
با وجود پیشرفت های چشمگیر در صنعت غذا، نمک های نیترات و نیتریت سدیم همچنان بصورت گسترده ای در گوشت و فرآورده های گوشتی مورد استفاده قرار می گیرند. از طرف دیگر، باقیمانده باعث تولید ترکیبات سرطان زای نیتروزآمین ها و همچنین بیماری مت هموگلوبینمیا در کودکان و کهن سالان می گردد. از این رو یکی از چالش های اصلی سازمان های تنظیم کننده قوانین و مقررات غذایی، تعیین حداکثر مقدار مجاز نمک های نیتریت و نیترات در فراورده های گوشتی می باشد. کاهش نیتریت باقیمانده در فرآورده با راهکارهایی مانند اصلاح فرمولاسیون، استفاده از باکتری های احیا کننده نیتریت، بسته بندی تحت خلاء و استفاده از پرتو گاما صورت گرفته است. جایگزینی کامل نیتریت با روش های اصلاح فرمولاسیون و استفاده از باکتری ها انجام شده است. نکته جالب توجه این است که بدن انسان پیوسته در حال تولید نیتریت و نیترات می باشد و آثار سودمند نیتریت روی تحرک دستگاه گوارشی و رگ های ثابت شده است. هدف از انجام این مقاله مروری کوتاه بر تاثیر جایگزین کردن نیتریت و نیترات در فرآوردههای گوشتی می باشد.