فایل ورد (word) مروري بر پارامترهاي ميکروبي، شيميايي و ظاهري گوشت سفيد و قرمز

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مروري بر پارامترهاي ميکروبي، شيميايي و ظاهري گوشت سفيد و قرمز دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مروري بر پارامترهاي ميکروبي، شيميايي و ظاهري گوشت سفيد و قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مروري بر پارامترهاي ميکروبي، شيميايي و ظاهري گوشت سفيد و قرمز،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مروري بر پارامترهاي ميکروبي، شيميايي و ظاهري گوشت سفيد و قرمز :


سال انتشار : 1397

نام کنفرانس یا همایش : پنجمين کنفرانس بين المللي پژوهش هاي کاربردي در علوم کشاورزي

تعداد صفحات :20

چکیده مقاله:

غذا از مهمترین فاکتورهای ضروری برای رشد و بقاء زندگی است با افزایش تقاضا برای مصرف گوشت و مرغ، توجه به کیفیت و ترکیب شیمیایی لاشه گوشت اهمیت بیشتری پیدا کرده است. گوشت به دلیل دارا بودن عوامل داخلی مساعد برای رشد اکثر میکروارگانسیم ها و به ویژه انواع مولد فساد، محیط بسیار مناسبی برای فعالیت میکروارگانیسم ها می باشد و در صورت عدم کنترل عوامل خارجی، به سرعت دچار فساد میگردد. افزودن اسیدهای خوراکی به مواد غذایی علاوه بر اثرات مهاری بر میکروارگانیسم ها، موجب ایجاد طعم و رنگ مناسب در آنها میگردد. ترکیب و کیفیت فرآورده های گوشتی را می توان بطور مستقیم از روی وضعیت ظاهری آن و یا بطور غیر مستقیم با کمک بررسی های شیمیایی تعیین کرد. رنگ، بو، طعم، آبداری، تردی، آلودگی میکروبی، میزان چربی، بقایای داروها و مواد شیمیایی مهمترین شاخص های مورد ارزیابی در تعیین کیفیت خوراکی و بازاریابی گوشت طیور محسوب می شوند. بررسیها نشان داده است که عواملی مانند نژاد، جنس، سن، تغذیه، مدیریت، بهداشت و محرومیت خوراک قبل از کشتار بر کیفیت گوشت تاثیر می گذارند. هدف از انجام این مطالعه مروری کوتاه بر برخی شاخصهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت سفید و قرمز می باشد.

لینک کمکی