فایل ورد (word) بررسي اثر نانو اکسيد روي و نيتروژن در مرحله خوشه دهي کامل بر جذب عناصر، اجزاء عملکرد و عملکرد دانه برنج (Oryza sativa L.) رقم شيرودي دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي اثر نانو اکسيد روي و نيتروژن در مرحله خوشه دهي کامل بر جذب عناصر، اجزاء عملکرد و عملکرد دانه برنج (Oryza sativa L.) رقم شيرودي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي اثر نانو اکسيد روي و نيتروژن در مرحله خوشه دهي کامل بر جذب عناصر، اجزاء عملکرد و عملکرد دانه برنج (Oryza sativa L.) رقم شيرودي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي اثر نانو اکسيد روي و نيتروژن در مرحله خوشه دهي کامل بر جذب عناصر، اجزاء عملکرد و عملکرد دانه برنج (Oryza sativa L.) رقم شيرودي :
سال انتشار : 1397
نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش بين المللي و سومين همايش ملي مديريت پايدار منابع خاک و محيط زيست
تعداد صفحات :8
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثر نانو اکسید روی و نیتروژن در مرحله خوشه دهی کامل بر جذب عناصر، اجزاء عملکرد و عملکرد دانه برنج رقم شیرودی، آزمایشی به صورت اسپلیت پلات (Split plot) در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه ای واقع در شهرستان کیاکلا که طی سال زراعی 1396 اجرا شد. فاکتورهای آزمایشی شامل نیتروژن به عنوان عامل اصلی در 2 سطح تیماری (مصرف 0 و 30 کیلوگرم کود اوره (به ترتیب معادل 0 و 14 کیلوگرم نیتروژن خالص) در زمان خوشه دهی کامل) و نانو روی به عنوان عامل فرعی در 2 سطح تیماری (محلولپاشی 0 و 40 پی پی ام نانو روی در زمان خوشه دهی کامل) بودند. نتایج نشان دادند که با مصرف روی بیشترین ارتفاع بوته (83/115 سانتیمتر) و طول ساقه (33/89 سانتیمتر) برنج حاصل شد. همچنین با مصرف نیتروژن در زمان خوشه دهی کامل (17/543 خوشه) تعداد خوشه در متر مربع افزایش یافت. اثر برهمکنش بین عامل ها نشان دادند که با مصرف نیتروژن و عدم مصرف نانو روی در زمان خوشه دهی کامل بلندترین ارتفاع (9/116 سانتیمتر) و طول ساقه (10/90 سانتیمتر) را داشتیم این در حالی است که با مصرف نانو روی و عدم مصرف نیتروژن در زمان خوشه دهی کامل نیز بلندترین طول ساقه (70/88 سانتیمتر) را داشتیم.