فایل ورد (word) بررسي کيفيت شيميايي خاک هاي گلخانه اي تحت کشت گوجه فرنگي و خيار در استان همدان دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي کيفيت شيميايي خاک هاي گلخانه اي تحت کشت گوجه فرنگي و خيار در استان همدان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي کيفيت شيميايي خاک هاي گلخانه اي تحت کشت گوجه فرنگي و خيار در استان همدان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي کيفيت شيميايي خاک هاي گلخانه اي تحت کشت گوجه فرنگي و خيار در استان همدان :
سال انتشار : 1397
نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش بين المللي و سومين همايش ملي مديريت پايدار منابع خاک و محيط زيست
تعداد صفحات :8
چکیده مقاله:
سریع ترین راه برای تامین عناصر غذایی مورد نیاز گیاه، استفاده ازکودهای شیمیایی معدنی است اما هزینه زیاد، ایجاد آلودگی، تخریب خاک و محیط زیست از عوارض مصرف غیر اصولی این نوع کودها است. درکشت های گلخانه ای به منظور افزایش عملکرد در واحد سطح از کودهای شیمیایی و دامی استفاده میشود، اما نکته ای که غالبا از آن غفلت شده است مساله کیفیت و سلامت خاک است که با مصرف مکرر و بی رویه این کودها مورد تهدید قرار می گیرد . این پژوهش با هدف بررسی میزان عناصر غذایی فسفر و پتاسیم در کشت های گلخانه ای و فضای باز انجام گرفت. بدین منظور نمونه های خاک 7 واحد گلخانه ای و 5 مزرعه به روش مرکب نمونه برداری و فسفر نمونه های خاک به روش اولسن و پتاسیم آنها به روش استات آمونیوم یک نرمال اندازه گیری شد. نتایج، میانگین غلظت پتاسیم قابل جذب را در خاک گلخانه 1056 و در خاک مزرعه 6/513 میلی گرم بر کیلوگرم نشان داد. میانگین غلظت فسفر فابل جذب در خاک گلخانه 5/27و در خاک مزرعه 8/8 میلی گرم بر کیلوگرم بود، که با مقایسه این نتایج با حدود استاندارد این عناصر میتوان نتیجه گرفت که مقدار پتاسیم در خاک گلخانه ها و مزارع و همچنین مقدار فسفر در خاک گلخانه ها بالاتر از حد کفایت این عناصر است که علت آن مصرف زیاد کودهای شیمیایی و دامی، بدون توجه به نوع و مقدار مصرف استاندارد این کود ها می باشد.