فایل ورد (word) ارزيابي و بهبود سنجش کارايي شعب بانک ملي با کمک رويکرد ترکيبي تحليل پوششي داده ها و تاپسيس فازي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) ارزيابي و بهبود سنجش کارايي شعب بانک ملي با کمک رويکرد ترکيبي تحليل پوششي داده ها و تاپسيس فازي دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) ارزيابي و بهبود سنجش کارايي شعب بانک ملي با کمک رويکرد ترکيبي تحليل پوششي داده ها و تاپسيس فازي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) ارزيابي و بهبود سنجش کارايي شعب بانک ملي با کمک رويکرد ترکيبي تحليل پوششي داده ها و تاپسيس فازي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) ارزيابي و بهبود سنجش کارايي شعب بانک ملي با کمک رويکرد ترکيبي تحليل پوششي داده ها و تاپسيس فازي :


سال انتشار : 1397

نام کنفرانس یا همایش : پنجمين کنفرانس ملي پژوهش هاي مديريت و مهندسي صنايع

تعداد صفحات :25

چکیده مقاله:

سنجش کار ایی سازمان های مختلف و مقایسه کارایی بین واحدهای آنها، از جمله مسایل مهمی است که امروزه در ادبیات اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است . در میان سازمان های مختلف ،بانک ها به عنوان یکی از مهم ترین نهادهای هر نظام اقتصادی مطرح اند.بنابراین، با توجه به نقش مهم بانک ها در توسعه کشور و هم چنین تعدد شعب آنها، اندازه گیری کارایی شعب بانک حایز اهمیت می نماید .هدف اصلی این مقاله بررسی اثرات لحاظ نمودن میزان اهمیت داده ها ( نهاده ها و ستاده ها) در مدل تحلیل پوششی داده ها می باشد . براین اساس ، ابتدا سیستم مفهومی ارزیابی کارایی شعب بانک تعریف شده و سپس با توجه به میزان اهمیت ورودیها و خروجی ها با استفاده از تکنیک تاپسیس فازی ، یکبار دیگر مدل DEA رتبه بندی شعب بانک را تعیین نمود.در پایان نیز به منظور تحلیل اثرات به کارگیری میزان اهمیت داده ها ،شعبه 1 بعنوان یک شعبه ایده آل در نظر گرفته شد و داده های خروجی آن بسیار بالاتر در نظر گرفته شد. اصولا0 مدل DEA بر اساس مقایسه بین واحدها نسبت به تعیین شعب کارا اقدام می نماید. بنابراین وقتی یک شعبه با داده های ایده آل وارد جدول شود سایر شعب از حالت کارا خارج می شوند. بنابراین کارایی شعب ، در سه حالت نشان می دهد استفاده از میزان اهمیت داده ها(نهاده ها و ستاده ها) توانسته است سنجش را دقیق تر نموده و بنابراین موجب افزایش روایی کارایی شعب بانک گردد.

لینک کمکی