فایل ورد (word) بررسي آلودگي ماهيان پرورشي جنوب کارون به فلزات سنگين حاصل از پساب هاي صنعتي از ديدگاه ارگونومي سبز

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي آلودگي ماهيان پرورشي جنوب کارون به فلزات سنگين حاصل از پساب هاي صنعتي از ديدگاه ارگونومي سبز دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي آلودگي ماهيان پرورشي جنوب کارون به فلزات سنگين حاصل از پساب هاي صنعتي از ديدگاه ارگونومي سبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي آلودگي ماهيان پرورشي جنوب کارون به فلزات سنگين حاصل از پساب هاي صنعتي از ديدگاه ارگونومي سبز،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي آلودگي ماهيان پرورشي جنوب کارون به فلزات سنگين حاصل از پساب هاي صنعتي از ديدگاه ارگونومي سبز :


سال انتشار : 1397

نام کنفرانس یا همایش : پنجمين کنفرانس ملي پژوهش هاي مديريت و مهندسي صنايع

تعداد صفحات :16

چکیده مقاله:

در سال 1396 نمونه برداری از4 استخر مرکز پرورش ماهی شهید احمدیان خرمشهر انجام پذیرفت. هدف از انجام این تحقیق بررسی و ارزیابی شاخص خطر فلزات سنگین کادمیوم، سرب، آهن، منگنز، مس، روی در عضله ی ماهی پرورشی کپور معمولی در جنوب کارون بود. با استفاده از روش هضم مرطوب غلظت فلزات سنگین، اندازه گیری شد که مقایسه نتایج بدست آمده با استانداردهای بین المللی بیانگر آلودگی گونه مورد مطالعه در رودخانه کارون به کادمیوم، سرب، مس، منگنز و آهن در مقایسه با استانداردهایWHO, FAO, NHMRC می باشد. با توجه به میانگین غلظت فلزات سنگین موجود در ماهی پرورشی، میزان جذب روزانه آلاینده (DI) محاسبه، که در مقایسه با آستانه استاندارد جهانی USEPA، بالاتر بودند و به جز کادمیوم و مس سایر عناصر با آستانه USEPA اختلاف معنی داری داشتند. نتایج این تحقیق نشان داد که اگر چه میزان فاکتور خطر هر یک از فلزات مورد تحقیق کمتر از حد استاندارد بود ولی میزان شاخص خطر حاصل از مجموع فاکتورهای خطر در عضله ماهی پرورشی، مقداری قابل توجه است و احتمال بیشتر شدن این مقدار با اندازه گیری فاکتور خطر سایر فلزات سنگین موجود در عضله وجود دارد که این می تواند یک هشدار برای تهدید سلامتی مصرف کنندگان این ماهی خصوصا در گروه های آسیب پذیر جامعه (کودکان، زنان و سالخوردگان) باشد. تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که رویکرد ارگونمی سبز می تواند فهم و درک عمیق و مفیدتری را در خصوص ارتباط پایدار بین انسان ها و اکولوژی و بهزیستی انسان، با ملاحظه عملکرد کلی سیستم اجتماعی- اکولوژیکی ارایه دهد.

لینک کمکی