فایل ورد (word) کاربرد سونيکاسيون حرارتي در توليد و فرآوري آبميوه هاي تازه ي با کيفيت و سالم دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) کاربرد سونيکاسيون حرارتي در توليد و فرآوري آبميوه هاي تازه ي با کيفيت و سالم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) کاربرد سونيکاسيون حرارتي در توليد و فرآوري آبميوه هاي تازه ي با کيفيت و سالم،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) کاربرد سونيکاسيون حرارتي در توليد و فرآوري آبميوه هاي تازه ي با کيفيت و سالم :
سال انتشار : 1396
نام کنفرانس یا همایش : هفتمين همايش سراسري کشاورزي و منابع طبيعي پايدار
تعداد صفحات :13
چکیده مقاله:
تقاضا برای مصرف آبمیوه های با کیفیت بالا و تازه، بدون استفاده از مواد افزودنی و نگهدارنده، استفاده از تکنولوژی اولتراسوند در فرآوری آبمیوه را تقویت کرده است. سونیکاسیون حرارتی یک تکنیک جایگزین جدید و خوب برای فرآیند با تیمارهای حرارتی معمول میباشد. این تکنیک از پتانسیل لازم برای بهبود کیفیت و ایمنی آبمیوه ها برخوردار است. این تکنیک مقرون به صرفه تر از تکنولوژی حرارتی معمول از لحاظ مصرف انرژی میباشد. این روش همچنین کارآمدتر، ایمن تر و موثق تر از کاربرد اولتراسوند به تنهایی برای رسیدن به حداکثر انهدام عوامل بیماریزای تولید شده در مواد غذایی میباشد. این بررسی تاثیرات کاربرد ترکیبی حرارت و فراصوت، جنبه های ایمنی و کیفیت آبمیوه را تحت پوشش قرار میدهد.