فایل ورد (word) ارائه روشي کاربردي براي تعيين درجه تطبيق صنايع توليد غذائي با ويژگي هاي توليد ناب

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) ارائه روشي کاربردي براي تعيين درجه تطبيق صنايع توليد غذائي با ويژگي هاي توليد ناب دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) ارائه روشي کاربردي براي تعيين درجه تطبيق صنايع توليد غذائي با ويژگي هاي توليد ناب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) ارائه روشي کاربردي براي تعيين درجه تطبيق صنايع توليد غذائي با ويژگي هاي توليد ناب،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) ارائه روشي کاربردي براي تعيين درجه تطبيق صنايع توليد غذائي با ويژگي هاي توليد ناب :




نام کنفرانس یا همایش : نهمين کنفرانس بين المللي مهندسي صنايع

تعداد صفحات :9

چکیده مقاله:

تولید کنندگان به منظور بهبود مزیت رقابتی دربازارهای جهانی می بایست کلیه فعالیت های فاقد ارزش را ازسیستم های خود حذف نمایند دستیابی به بالاترین درجه سازگاری با معیارهای تولید ناب بهترین رویکرد دردستیابی به این مهم می باشد عناصربنیادی تولید ناب شامل عناصرجریان تولید سازمان دهی کنترل فرایند سنهجش و پشتیبانی می باشند سنجش درتولید ناب به معنای تعیین میزان سازگاری یک سیستم با ویژگیهای تولید ناب میباشد ازمهمترین مشکلات موجود درسنجش میزان ناب بودن یک سیستم عدم توجه به سطح مهارت افراد درامتیاز دهی به معیارها و نیز به کارگیری مقایسات زوجی ناهمگون دروزن دهی می باشد دراین مقاله با لحاظ نمودن ارزش کلام افراد درامتیاز دهی به ارایه روشی کاربردی برای تعیین میزان ناب بودن صنایع تولید غذایی پرداخته شده است.

لینک کمکی