فایل ورد (word) اثرکيتوزان - گلوکونات کلسيم برph و بريکس توت فرنگي پس ازبرداشت دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) اثرکيتوزان - گلوکونات کلسيم برph و بريکس توت فرنگي پس ازبرداشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) اثرکيتوزان - گلوکونات کلسيم برph و بريکس توت فرنگي پس ازبرداشت،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) اثرکيتوزان - گلوکونات کلسيم برph و بريکس توت فرنگي پس ازبرداشت :
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنفرانس ملي راهکارهاي دستيابي به توسعه پايدار
تعداد صفحات :10
چکیده مقاله:
این تحقیق به منظور حفظ کیفیت میوه توت فرنگی واریته کردستان و افزایش عمر نگهداری پس ازبرداشت آن با استفاده ازغلظت های مختلف کیتوزان و گلوکونات کلسیم به عنوان پوشش میوه درقالب طرح کاملا تصادفی با 8تیمار و درسه تکرار انجام شد تیمارهای ازمایش شامل T1 کیتوزان 2درصد t2 گلوکونات کلسیم 2درصد T3 کیتوزان 1درصد + گلوکونات کلسیم 1درصد T4 کیتوزان 2درصد +عصاره مریم گلی 1 میلی لیتر t5 کیتوزان 1/5% +گلوکونات کلسیم 0/5درصد +عصاره مریم گلی 1 میلی لیتر t6 کیتوزان 0/5درصد +گلوکونات کلسیم 1/5درصد +عصاره مریم گلی 1 میلی لیتر t7 گلوکونات کلسیم 2درصد + عصاره مریم گلی 1 میلی لیتر و t8 شاهد بدون پوشش بودمیزان ph میوه درمراحل پایانی نگهداری بطور معنیداری تحت تاثیر تیمارهای ازمایش قرارگرفت بهطوریکه تیمارهای T1,T2,T3 دارای کمترین PH بوده و دریک گروه اماری قرارگرفتند و بیشترین PH درمرحله پایانی مربوط به تیمار T8 شاهد بود