فایل ورد (word) بررسي عوامل مديريتي کمي و کيفي برعملکردگندم آبي و ديم با استفاده ازمدل درختي C&R مطالعه موردي شهرستان مينودشت دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي عوامل مديريتي کمي و کيفي برعملکردگندم آبي و ديم با استفاده ازمدل درختي C&R مطالعه موردي شهرستان مينودشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي عوامل مديريتي کمي و کيفي برعملکردگندم آبي و ديم با استفاده ازمدل درختي C&R مطالعه موردي شهرستان مينودشت،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي عوامل مديريتي کمي و کيفي برعملکردگندم آبي و ديم با استفاده ازمدل درختي C&R مطالعه موردي شهرستان مينودشت :
نام کنفرانس یا همایش : دوازدهمين کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ايران
تعداد صفحات :6
چکیده مقاله:
هدف ازاین تحقیق بررسی عوامل مدیریتی کمی و کیفی تاثیرگذاربرعملکردگندم می باشد جامعه اماری این تحقیق را 40گندم کارایی و دیم کارتشکیل دادند که اطلاعات مدیریت آنها ازطریق پرسشنامه جمع اوری گردید و مدل درخت تصمیم گیری C&R بین عملکرد گندم ابی و دیم و عوامل مدیریتی کیفی و کمی مورد تحلیل قرار گرفت نتایج نشان داد که مهمترین عوامل مدیریتی کیفی موثربرعملکرد گندم دیم و ابی به ترتیب شامل مصرف کودهای میکرو تعداددفعات استفاده ازدیسک سطح سواد و مصرف علف کش گرانستار و درگندم ابی شامل عدم مصرف علف کش گرانستار سطح سواد تناوب تابستانه سال اول و تناوب پاییزه سال دوم مهمترین عوامل مدیریتی کمی موثربرعملکردگندم دیم و آبی به ترتیب شامل مصرف کودهای میکرو به میزان 1تا2 لیتر درهکتار کودپتاسیم به میزان 50کیلوگرم درهکتار کود فسفر به میزان 100تا 150 کیلوگرم درهکتار و کود نیتروژن به میزان بیش از137/5 کیلوگرم درهکتار و درگندم ابی مصرف کود نیتروژن به میزان بیش از163 کیلوگرم درهکتار کودفسفر به مقدار 100تا 150 کیلوگرم درهکتار علف کش تاپیک به میزان 0.7تا1لیتر درهکتار و کودهای میکرو به میزان بیش از2لیتر درهکتار می باشد