فایل ورد (word) شبيه سازي ميدان مغناطيسي القايي يک متحرک دريايي با استفاده از سيم پيچ حاوي جريان و مدلسازي آن در نرم افزارFEMM براي يک مدل پوسته کروي شکل از يک کشتي دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) شبيه سازي ميدان مغناطيسي القايي يک متحرک دريايي با استفاده از سيم پيچ حاوي جريان و مدلسازي آن در نرم افزارFEMM براي يک مدل پوسته کروي شکل از يک کشتي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) شبيه سازي ميدان مغناطيسي القايي يک متحرک دريايي با استفاده از سيم پيچ حاوي جريان و مدلسازي آن در نرم افزارFEMM براي يک مدل پوسته کروي شکل از يک کشتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) شبيه سازي ميدان مغناطيسي القايي يک متحرک دريايي با استفاده از سيم پيچ حاوي جريان و مدلسازي آن در نرم افزارFEMM براي يک مدل پوسته کروي شکل از يک کشتي :
نام کنفرانس یا همایش : چهاردهمين همايش صنايع دريايي
تعداد صفحات :8
چکیده مقاله:
مدل های میدان مغناطیسی کشتی ها و زیردریایی ها عمده ابزار مورد استفاده در سیستم های کاهنده مشخصه های مغناطیسی است. سیم پیچ هایخنثی کننده یاDegaussing یک راه مرسوم برای جبران سازی مشخصه های مغناطیسی یک شناور نظامی است . این سیم پیچ ها، کابل های چندرسانایی هستند که درون کشتی برای خنثی کردن میدان های ایجاد شده القایی و دائمی نصب می شوند. این سیم پیچ ها در سه صفحه عمودی برای خنثی سازی مولفه های مغناطش طولی، عمودی و عرضی کشتی قرار داده می شوند. برای ماکزیمم سازی کارآیی این سیم پیچ ها در تولید میدان مغناطیسی، درون خود بدنه شناور برای دست یابی به حداکثر فضا و ممان مغناطیسی نصب می شوند . نتیجه اینکه، فاصله بیرون از کشتی که مشخصه مورد نظر می خواهد کاسته شود (فاصله تهدید مین)، خیلی کمتر از قطر سیم پیچ است. از اینرو، سیم پیچ هایDegaussing را نمی توان با دوقطبی های نقطه ای مدل کرد. از مدل های سیم پیچ در جهت پی شبینی میدان ها به وجود آمده از لوپ های با اندازه مشخص استفاده می شود درنهایت، این مد لها به شکل بدنه در م یآیند. ساده ترین فرمول بندی یک سیم پیچDegaussing یک حلقه جریان در فضای آزاد بدون مرزهای نفوذپذیر است. در این مقاله، این مدل شبی هسازی و با نمودارهای تئوری و تجربی مقایسه م یشود.