فایل ورد (word) تاثير بسته بندي اتمسفر اصلاح شده بر کيفيت ماده غذايي و مدلسازي فرايند تنفس براساس مدل ميکائيليس - منتن دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) تاثير بسته بندي اتمسفر اصلاح شده بر کيفيت ماده غذايي و مدلسازي فرايند تنفس براساس مدل ميکائيليس - منتن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تاثير بسته بندي اتمسفر اصلاح شده بر کيفيت ماده غذايي و مدلسازي فرايند تنفس براساس مدل ميکائيليس - منتن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) تاثير بسته بندي اتمسفر اصلاح شده بر کيفيت ماده غذايي و مدلسازي فرايند تنفس براساس مدل ميکائيليس - منتن :
نام کنفرانس یا همایش : اولين سمينار ملي امنيت غذايي
تعداد صفحات :12
چکیده مقاله:
بسته بندی اتمسفر اصلاح شده یکی از بهترین روشها برای افزایش مدت زمان نگهداری موادغذایی می باشد به منظور طراحی مناسب بسته بندی اتمسفر اصلاح شده MAP دانستن سرعت تنفس میوه ضروری می باشد دراین مقاله ابتدا MAP و تاثیر گازهای مورد استفاده برروی کیفیت و سلامت ماده غذایی مورد بررسی قرارگرفته است در ادامه تخمین پارامترهای معادلات میکائیلیس - منتن به روشهای خطی و غیرخطی به فرمهای بدون بازدارندگی، بازدارندگی رقابتی ، بازدارندگی نارقابتی و بازدارندگی غیررقابتی صورت گرفته است جهت اطمینان از صحت محاسبات ابتدا فرم بدون بازدارندگی با کارهای صورت گرفته توسط برک، ایدی و هانس به روش خطی و جری سویچ و کاستر به روش غیرخطی مقایسه شده است به دلیل در دسترس نبودن اطلاعات مربوط به غلظت CO2 در کارهای قبلی جهت توسعه روشها، سرعت تنفس موز بر حسب غلظت CO2 و O2 بصورت ازمایشی در دمای 21±1 C به دست امد.