فایل ورد (word) مالتودکسترين ها بعنوان جايگزين چربي : مقاله مروري دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مالتودکسترين ها بعنوان جايگزين چربي : مقاله مروري کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مالتودکسترين ها بعنوان جايگزين چربي : مقاله مروري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مالتودکسترين ها بعنوان جايگزين چربي : مقاله مروري :
نام کنفرانس یا همایش : اولين سمينار ملي امنيت غذايي
تعداد صفحات :13
چکیده مقاله:
امروزه بدلیل افزایش زندگی ماشینی و تغییر در الگوهای تغذیه ای و روش زندگی باعث گسترش بیماریهای قلبی و عروقی گشته است با توجه به اینکه در سالهای اخیر ارتباط بین مصرف چربی و بیماریهای قلبی و عروقی پذیرفته شده است لذا کاهش میزان چربی های با منشا حیوانی در رژیم های غذایی توسط متخصصین پیشنهاد شده است با توجه به اینکه چربی به عنوان یکی از اجزا غذایی در ایجاد طعم بافت ظاهر و مدت ماندگاری فراورده های غذایی سهیم است باید بنحوی اثرات ناشی از فقدان آن در فراورده غذایی جبران گردد که بدین منظور از جایگزین های چربی استفاده می کنند جایگزین های چربی دارای منشا پروتئینی کربوهیدراتی و چربی هستند مالتودکسترینها بعنوان فراورده هیدرولیز نشاسته نیز می توانند بعنوان یک جایگزین چربی با منشا کربوهیدراتی بعنوان یک bulking agent در فراورده غذایی نقش چربیها را بازی کنند و احساس دهانی خوبی رادر مصرف کننده ایجاد نمایند.