فایل ورد (word) تاثيرعصاره آللوپاتيک آفتابگردان برجوانه زني،آنزيم هاي آنتي اکسيدانت و ? - آميلاز گياهچه هاي ارزن و سورگوم دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) تاثيرعصاره آللوپاتيک آفتابگردان برجوانه زني،آنزيم هاي آنتي اکسيدانت و ? - آميلاز گياهچه هاي ارزن و سورگوم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تاثيرعصاره آللوپاتيک آفتابگردان برجوانه زني،آنزيم هاي آنتي اکسيدانت و ? - آميلاز گياهچه هاي ارزن و سورگوم،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) تاثيرعصاره آللوپاتيک آفتابگردان برجوانه زني،آنزيم هاي آنتي اکسيدانت و ? - آميلاز گياهچه هاي ارزن و سورگوم :
نام کنفرانس یا همایش : دومين همايش ملي علوم و تکنولوژي بذر
تعداد صفحات :5
چکیده مقاله:
این تحقیق جهت بررسی تاثیر دگر آسیبی عصاره آبی اندام هوایی آفتابگردان با غلظت ( 25 و 50 و 75 و 100 درصد) بر جوانه زنی، رشد گیاهچه، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و - آمیلاز گیاهچه هی ارزن و سورگوم به صورت دو آزمایش جداگانه در قالب طرح کاملا تصادفی در چهر تکرار در سال 1390 در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر انجام شد. نتایج نشان دادند که افزایش عصاره آبی آفتابگردان سبب کاهش درصد جوانه زنی، وزن تر گیاهچه، فعالیت آنزیم های پراکسیداز و آلفا آمیلاز در ارزن وحشی و سورگوم شد. عصاره آبی آفتابگردان همچنین سبب افزایش غلظت مالون دی آلهید رد بافت گیاهچه گیاهان هدف شد. در بالاترین سطح غلظت عصاره آبی آفتابگردان بیشترین میزان تخریب غشا سلولی و کمترین وزن تر گیاهچه و فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز در سورگوم مشاهده شد.