فایل ورد (word) بررسي مقايسه اي رفتار الکتروشيميايي باتري هاي سرب - اسيدي توليدي به روش اکسپند و ريخته گري پلاک دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي مقايسه اي رفتار الکتروشيميايي باتري هاي سرب - اسيدي توليدي به روش اکسپند و ريخته گري پلاک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي مقايسه اي رفتار الکتروشيميايي باتري هاي سرب - اسيدي توليدي به روش اکسپند و ريخته گري پلاک،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي مقايسه اي رفتار الکتروشيميايي باتري هاي سرب - اسيدي توليدي به روش اکسپند و ريخته گري پلاک :
نام کنفرانس یا همایش : پنجمين همايش مشترک انجمن مهندسي متالورژي ايران
تعداد صفحات :17
چکیده مقاله:
باتری های سرب-اسیدی مورد استفاده در وسایط نقلیه بطور عمودی با دو نوع تکنولوژی مرسوم ریخته گری پلاک (Grid Cast) و تور سیمی (Expanded Metal) تولید می گردند. هدف از این تحقیق بررسی و مقایسه رفتار الکتروشیمیایی صفحات باتری از جنس آلیاژ سرب-کلسیم تولید شده به دو روش بالا و آلیاژ سرب -آنتموان ریخته گری شده از نظر رفتار دشارژ خود به خودی و شدت جریان تحویلی در حین دشارژ در محلول باتری 4/88 مولار اسید سولفوریک بوده است. نتایج نشان داد که پتانسیل حالت اتصال نمونه اکسپند سرب- کلسیمی در طی پنج روز از 944 به 1392 میلی ولت رسیده است که با قرار گیری در ناحیه پایداری آب در روزهای اولیه دشارژ، این پیل کمترین کاهش آب را دارد. همچنین این نمونه بیشترین شدت جریان پیل را دارا بوده که تفاوت 1/800mA/cm2 آن در روز اول از نمونه ی سرب-کلسیمی ریخته گری، نشان دهنده توانایی بالای صفحات اکسپند برای ایجاد جریان می باشد. نتایج تست پوتانسیواستاتیک نیز نشان داد که د رپتانسیل اتصال ماکزیمم مقدار شدت جریان، که به میزان 44/34mA/cm2 است، ناشی از صفحات قطب منفی اکسپند بوده که این بیانگر عملکرد بالای این پیل نسبت به سایر نمونه ها، خصوصا هنگام استارت که نیاز به شدت جریان بالایی است، می باشد.