فایل ورد (word) بررسي پايداري اکسيداتيو تست آون روغن حاصل از ضايعات پوست و چربي مرغ و مقايسه با نمونه شاهد

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي پايداري اکسيداتيو تست آون روغن حاصل از ضايعات پوست و چربي مرغ و مقايسه با نمونه شاهد دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي پايداري اکسيداتيو تست آون روغن حاصل از ضايعات پوست و چربي مرغ و مقايسه با نمونه شاهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي پايداري اکسيداتيو تست آون روغن حاصل از ضايعات پوست و چربي مرغ و مقايسه با نمونه شاهد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي پايداري اکسيداتيو تست آون روغن حاصل از ضايعات پوست و چربي مرغ و مقايسه با نمونه شاهد :




نام کنفرانس یا همایش : همايش ملي مديريت پسماندها و پسابهاي کشاورزي

تعداد صفحات :14

چکیده مقاله:

پایداری کم روغنها در برابر فساد همیشه به عنوان یک مشکل کیفی مطرح بوده است و از طرف دیگر پایداری روغنها به ترکیب اسیدهای چرب انها بویژه درصد اسید لینولنیک و اسید لینولئیک و نوع و رفتار آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی موجود در آنها نیز بستگی دارد در بررسی حاضر به منظور انجام تست آون برای فراکسیون مایع حاصل از جزء به جزء کردن خشک (نمونه) وشاهد و سپس مقایسه نمونه با شاهد حدود 250g از این دو نمونه روغن در دمای 65 به مدت چهارروز نگهداری کرده و سه پارامتر اندیس اسیدی اندیس پراکسید، اندیس رنگ درروز صفر و طی چهار روز اندازه گیری شد نتایج نشان داد نگهداری بر اندیس اسیدی نمونه و شاهد اثر معنی داری نداشته و لی در مورد اندیس رنگ و پراکسید در سطح یک درصد معنی دار می باشد ولی در مقایسه نمونه با شاهد هرسه اندیس در سطح یک درصد معنی دار بودند.

لینک کمکی