فایل ورد (word) مروري بر تکنيکهاي فراوري جهت بهينه سازي انرژي ذخيره شده در کاه و کلش برنج

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مروري بر تکنيکهاي فراوري جهت بهينه سازي انرژي ذخيره شده در کاه و کلش برنج دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مروري بر تکنيکهاي فراوري جهت بهينه سازي انرژي ذخيره شده در کاه و کلش برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مروري بر تکنيکهاي فراوري جهت بهينه سازي انرژي ذخيره شده در کاه و کلش برنج،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مروري بر تکنيکهاي فراوري جهت بهينه سازي انرژي ذخيره شده در کاه و کلش برنج :




نام کنفرانس یا همایش : همايش ملي مديريت پسماندها و پسابهاي کشاورزي

تعداد صفحات :13

چکیده مقاله:

در دو دهه گذشته استفاده از کاه و کلش برنج به عنوان منبع انرژی تجدید پذیر توجه همگان را به خود معطوف نموده است گرچه کاه و کلش برنج از ارزش حرارتی و حجم تراکم کمی برخوردار می باشد اما دارای مقادیر قابل توجهی ترکیبات قلیایی است این امر باعث می شود که بکارگیری و استفاده در حمل و نقل و ذخیره مناسب و استفاده های تجاری از کاه و کلش برنج با محدودیتهایی مواجه شود چنین ویژگیهایی را میتوان با فراوری کاه و کلش بهبود بخشید، دراین مقاله به بررسی اطلاعاتی در مورد برخی تکنیکهای پیش کاه و کلش برنج برای تولید انرژی پرداخته می شود تکنیکهای فراوری که دراین مقاله بدان اشاره می شود عبارتند از: اندازه گیری، شستن - خشک کردن، تصفیه ، آبکشی کردن ، بسته بندی کردن موارد مذکور می تواند با بهبود خصوصیات فیزیکی و شیمیایی کاه و کلش برنج افزایش تبدیل انرژی و بازده احتراق و کاهش تشکیل تفاله در کوره را سبب شود

لینک کمکی