فایل ورد (word) مروري بر شناخت و استفاده از آب پنير به عنو ان پساب کارخانجات لبني در صنايع مختلف

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مروري بر شناخت و استفاده از آب پنير به عنو ان پساب کارخانجات لبني در صنايع مختلف دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مروري بر شناخت و استفاده از آب پنير به عنو ان پساب کارخانجات لبني در صنايع مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مروري بر شناخت و استفاده از آب پنير به عنو ان پساب کارخانجات لبني در صنايع مختلف،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مروري بر شناخت و استفاده از آب پنير به عنو ان پساب کارخانجات لبني در صنايع مختلف :




نام کنفرانس یا همایش : همايش ملي مديريت پسماندها و پسابهاي کشاورزي

تعداد صفحات :12

چکیده مقاله:

بدون شک شیر و فراورده های لبنی یکی از مناسب ترین و متداولترین غذاهایی است که انسان در طول روز مصرف می کند و همین امر موجب گسترش روزافزون صنایع فراوری شیر ودر پی آن تولید حجم عظیمی از فاضلاب شده است که ورود آنها به محیط زیست و منابع آبی به عنوان یک تهدید جدی تلقی خواهد شد آب پنیر مایع باقیمانده پس ازحذف چربی و کازئین از شیر در فرایند تهیه پنیر می باشد به واسطه تاسیس کارخانه های تهیه آب پنیر در ایران تولید این ماده به سرعت افزایش یافته است و در نتیجه مشکلات زیست محیطی ناشی از دفع آن بالا گرفته است که باید راه حلهایی برای آن یافت آب پنیر در بیشتر نقاط جهان هنوز یک مشکل جدی است و اگر نتوان را به یک غذای مفید و سودمندتبدیل نمود باید با آن به عنوان یک فاضلاب برخورد کرد تخلیه آب پنیر به نهرها بهعلت بالا بودن COD آن باعث ایجاد مشکلی بزرگ در زمانیکوتاه خواهد شد و به علت آلودگی بالا تصفیه آن پرهزینه خواهد بود. از طرفی مقدار بالای COD مبین محیط مناسب جهت رشد و تکثیر انواع میکروارگانیسم ها می باشد بنابراین دورریختن آب پنیر باعث ایجاد آلودگی زیادی و شیوع انواع میکروب ها و بیماریها خواهد شد. در همین راستا برخی از شاخه های صنایع غذایی از آب پنیر برای تولید محصولات مفید و با ارزش استفاده می کنند که علاوه بر به حداقل رساندن مشکلات ناشی از آلودگی ها ی آن می تواند صرفه های اقتصادی ، غذایی و ... را با خود به همراه داشته باشد.

لینک کمکی