فایل ورد (word) مشاهیر نیشابور(الشبهی نیشابوری)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مشاهیر نیشابور(الشبهی نیشابوری) دارای 61 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مشاهیر نیشابور(الشبهی نیشابوری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مشاهیر نیشابور(الشبهی نیشابوری)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مشاهیر نیشابور(الشبهی نیشابوری) :

فایل ورد (word) مشاهیر نیشابور(الشبهی نیشابوری)


الشبهی نیشابوری

ابوبكر محمد بن جعفر الشبهی، یكی از عرفای بزرگ و نام آور قرن چهارم، زمان نوح بن منصور سامانی بود كه در مقامات عرفان به پایگاه مهمی نایل آمد. او را از جوانمردان مشایخ نوشته اند، با ابوعثمان حیری نسبت دارد و در سال 360 در نیشابور فوت كرده است.

درباره او گفته اند: جوان مردی نیكوخلق و گشاده روست نسبت به مردمان، در بخشیدن و دادن هرقدر كه او را میسر است انجام می دهد. از گفته های اوست:

بده تا بگیری. نگه مدار تا نرود. میازار تا به آزار نیفتی.

یكی او را گفت یا شیخ خواهم كه آنچه دارم بذل درویشان كنم و به گوشه ای به عبادت نشینم تا از رنج دنیا آسوده گردم.

شیخ گفت: هرگز چنین مكن كه عبادت ان است كه تحصیل روزی كنی و رنج كشی. اگر قسمی از آن را انفاق كنی ثواب آن بیشتر باشد تا گوشه نشینی و به ظاهر عبادت كنی، خوی اهل عبادت را با مراوده با خلایق به هم جمع باید نمود. والله اعلم به بواطن امور كه این واقعیتی است در اسلام كه لارهبانیت فی الاسلام. این عارف كه عده ای از طرق او به حق پیوستند در نیشابور به جوار حق شتافت.

(نامه دانشوران ناصری ـ ج 7 ص 259)

ابوالعباس باوَردی

از عرفای قرن چهارم هجری و مورد قبول اهل حال بود. باوَرد از اقمار ابیورد بوده. اما ابوالعباس نشو و نمایش در نیشابور بوده و در این شهر به ارشاد خلایق می پرداخت. مصاحبت شبلی و شیخ ابوبكر طمستانی را دریافته است از كلمات اوست:

ابن منصور صرام نیشابوری

ابن منصور صرام، از علمای بزرگ نیشابور و از مفسران شیعه امامیه در قرن چهارم هجری است و در // و الالقاب آمده است كه وی صاحب تفسیری بر قرآن مجید است به نام تفسیر ابن منصور صرام.

عبدالملك واعظ

ابوسعید معروف به واعظ از علمای نیشابور و اسم او را ابن محمد ابراهیم نیشابوری آورده اند و نام كتابش شرف المصطفی در هشت جزء است و به سال 406 هـ . ق در نیشابور درگذشت.

(دانشوران ناصری ـ ج 7)

حجامی نیشابوری

ابوالحسن محمد بن محمد بن یعقوب نیشابوری معروف به الحجاص نویسنده كتاب العلل الشیوخ و الابواب است كه در سال 381 هـ . ق وفات یافت.

نوع فایل:word

سایز:54.7 KB

تعداد صفحه:56

لینک کمکی