فایل ورد (word) مهندسي مجدد فرايندهاي کسب و کار در افزايش عملکرد شرکتهاي صنايع غذايي استان گيلان دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) مهندسي مجدد فرايندهاي کسب و کار در افزايش عملکرد شرکتهاي صنايع غذايي استان گيلان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مهندسي مجدد فرايندهاي کسب و کار در افزايش عملکرد شرکتهاي صنايع غذايي استان گيلان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) مهندسي مجدد فرايندهاي کسب و کار در افزايش عملکرد شرکتهاي صنايع غذايي استان گيلان :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش سراسري مطالعات نوين در علوم اجتماعي و اقتصادي
تعداد صفحات :16
چکیده مقاله:
مهندسی مجدد و الگوهای مهندسی مجدد از مفاهیم نسبتا جدیدی است که در ابتدا برای تاثیرگذاشتن بر جامعه ی مهندسی نرم افزار شروع شد. با تغییر منابع با هدف تجدید سازمان از سیستم های قدیمی به سوی تمرکز بر پیشرفت نرم افزار جدید، تجارت قادر خواهد بود زمان و منابع با ارزش زیادی را ذخیره نماید. اگرچه مزایای این رویکرد به وضوح دیده میشود اما برخی مشکلات از جمله بی تجربگی و کمبود ابزار مناسب، مهندسی مجدد سیستم را کمی مشکل میسازد. بنابراین، شناسایی عوامل موثر بر پیاده سازی مهندسی مجدد فرایندهای کسب و کار اهمیت زیادی دارد. در این مقاله با بررسی شرکت های صنایع غذایی استان گیلان، نقش عوامل موثر بر مهندسی مجدد در فرایندهای کسب و کار و تدثیر آن بر عملکرد شرکتها بررسی میشود.نتایج حاکی از تاثیر عواملی از قبیل رهبری، مدیریت تغییر، ساختار، فناوری اطلاعات و مشارکت کارکنان است