فایل ورد (word) تعيين شاخصهاي همه گيرشناسي در كودكان مبتلا به تومور مغزي مراجعه كننده به بيمارستان حضرت علي اصغر (ع) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) تعيين شاخصهاي همه گيرشناسي در كودكان مبتلا به تومور مغزي مراجعه كننده به بيمارستان حضرت علي اصغر (ع) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تعيين شاخصهاي همه گيرشناسي در كودكان مبتلا به تومور مغزي مراجعه كننده به بيمارستان حضرت علي اصغر (ع)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) تعيين شاخصهاي همه گيرشناسي در كودكان مبتلا به تومور مغزي مراجعه كننده به بيمارستان حضرت علي اصغر (ع) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشكي رازي (مجله دانشگاه علوم پزشكي ايران)
تعداد صفحات :9
تومورهای مغزی دومین بدخیمی شایع بعد از لوسمی در سنین زیر 15 سال است كه شكل متاستاتیك آن در بچهها نادر میباشد. با توجه به این امر مطالعهای روی 100 بیمار مبتلا به تومور مغزی مراجعه كننده به بیمارستان حضرت علی اصغر در سالهای 79-1369 انجام شد و طی آن اطلاعات مربوط به نوع آسیبشناسی، روش درمان و طول عمر 5 ساله بیماران جمعآوری شد تا در جهت درمان و پیگیری بیماران كمك كننده باشد. روش مطالعه cross-sectional بود و اطلاعات به دست آمده توسط نرمافزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در این بررسی پرسشنامهای شامل سن، شیوع بیماری، نوع آسیبشناسی، علائم بیماری و عوارض عصبی، پاسخ به درمان و میزان بهبودی كامل تكمیل شد كه براساس اطلاعات به دست آمده، سن شروع علائم 83/0±22/6 سال و نسبت پسر به دختر 12/1 بود(47% دختر و 53% پسر). از نظر آسیبشناسی در 47% موارد تومور مدولوبلاستوما، در 18% موارد اپاندیموما، 9% آستروسیتومای مخچه، 63% اینفراتنتوریال و 33% سوپراتنتوریال گزارش شد. علائم بالینی شامل سر درد(50%)، استفراغ(54%) و علائم عصبی(زیر 5%) بود. تابلوی خاص علائم موضعی عصبی شامل همیپارزی(9%)، تشنج(12%)، تغییر خلق و خوی(10%) و آتاكسی(22%) است. از نظر درمانی 70% بیماران روشهای جراحی، رادیوتراپی و شیمی درمانی را با هم تجربه كرده بودند، جراحی به تنهایی 7% و جراحی و رادیوتراپی 13% و جراحی و شیمیدرمانی 9% موارد را تشكیل میدادند. عوارض بعد از درمان به صورت عوارض عصبی(52%) و طول عمر 5 ساله 15% بوده است. از نظر تشخیصی، در 78% موارد سیتیاسكن و 3% موارد MRI ابزار كمكی بود. 22% از كل بیماران در قید حیات نبوده و 11% زنده بودند. از 40% آنها به علل مختلف مانند نداشتن آدرس اطلاعی در دست نیست و 27% نیز هنوز 5 سال از شروع درمان آنها نگذشته است.
كلید واژه: تومور مغزی، مدولوبلاستوما، اپاندیموما، رادیوتراپی