فایل ورد (word) بررسي ضرورتهاي انجام تراكيوتومي و عوارض آن در بيمارستان حضرت رسول اكرم(ص) طي سالهاي 79-1374 دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي ضرورتهاي انجام تراكيوتومي و عوارض آن در بيمارستان حضرت رسول اكرم(ص) طي سالهاي 79-1374 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي ضرورتهاي انجام تراكيوتومي و عوارض آن در بيمارستان حضرت رسول اكرم(ص) طي سالهاي 79-1374،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي ضرورتهاي انجام تراكيوتومي و عوارض آن در بيمارستان حضرت رسول اكرم(ص) طي سالهاي 79-1374 :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشكي رازي (مجله دانشگاه علوم پزشكي ايران)
تعداد صفحات :8
پیشینه تاریخی عمل تراكئوتومی به 2000 سال قبل از میلاد میرسد اما امروزه به علت كاهش چشمگیر انسداد راه هوایی فوقانی در اثر بیماریهای عفونی كه شایعترین علت تراكئوتومی در گذشته بوده است و همچنین پیشرفت واحدهای مراقبت ویژه(ICU)، در حال حاضر شایعترین علت انجام آن مراقبت طولانی مدت از بیماران در این واحدها میباشد. اگر چه تراكئوتومی در بیمار انتخاب شده اغلب بسیار سودمند است اما دارای عوارضی نیز میباشد. آشنایی با ضرورتهای انجام این عمل و نوع عوارض وعلت بروز آنها در بهرهگیری هر چه بیشتر از تراكئوتومی و جلوگیری از ناتوانی و مرگ و میر ناشی از آن كمك كننده است. در این مطالعه توصیفی كه از نوع بررسی اطلاعات موجود (Existing Data Study) میباشد، ضرورتهای انجام تراكئوتومی و عوارض ناشی از آن بررسی شده است. در این پژوهش 140 بیمار شامل 103 مرد و 37 زن در محدوده سنی 20 روز تا 85 سال كه تحت عمل تراكئوتومی قرار گرفته بودند ارزیابی شدند. ضرورتهای انجام تراكئوتومی به ترتیب عبارت بودند از: گذشت زمان طولانی از لولهگذاری 1/32%، تومورهای ناحیه حنجره 4/26%، ضربه به سر و صورت 4/11%، تنگی ساب گلوت 9/7%، نیاز به لولهگذاری طولانی 9/7%. سایر علل شامل تومورهای تیروئید، بیمارانی كه جهت بهداشت راه هوایی تراكئوتومی شده بودند، پرده حلقی، آنژین لودویك، جراحیهای گردن و صورت، تومور مری، آبسه دور لوزهای، لارنگومالاسی و میاستنی گراو بوده است. 70 نفر از این بیماران دچار عارضه شده بودند كه این عوارض به ترتیب كاهش شیوع شامل خونریزی، آمفیزم زیرجلدی، پنوموتوراكس، مشكلات مربوط به لوله تراكئوتومی، عفونت، تنگی تراشه، ایجاد نسج گرانولاسیون در محل تراكئوتومی، فیستول تراكئوازوفاژیال، مشكل در دكانولاسیون، آتلكتازی، تنگی استومای تراكئوتومی، پنومونی آسپیراسیون و پنومومدیاستن بوده است. مرگ و میر به دنبال تراكئوتومی در این مطالعه دیده نشد و ضرورتهای انجام تراكئوتومی تقریباً مشابه سایر مطالعات اما بروز عوارض ناشی از آن بسیار بالا بود.
كلید واژه: تراكیوتومی، ضرورتها، عوارض