فایل ورد (word) بررسي فراواني نارسايي حاد كليه در نوزادان مبتلا به سپتي سمي در بخش نوزادان بيمارستان بهارلو (سالهاي 78-1377) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي فراواني نارسايي حاد كليه در نوزادان مبتلا به سپتي سمي در بخش نوزادان بيمارستان بهارلو (سالهاي 78-1377) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي فراواني نارسايي حاد كليه در نوزادان مبتلا به سپتي سمي در بخش نوزادان بيمارستان بهارلو (سالهاي 78-1377)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي فراواني نارسايي حاد كليه در نوزادان مبتلا به سپتي سمي در بخش نوزادان بيمارستان بهارلو (سالهاي 78-1377) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشكي رازي (مجله دانشگاه علوم پزشكي ايران)
تعداد صفحات :9
سپتیسمی نوزادی بخصوص در كشوهای در حال توسعه شایع است و علت عمده مرگ و میر نوزادی میباشد. كلیه از اعضایی است كه در سپتیسمی درگیر شده و با مرگ و میر ارتباط دارد. این مطالعه جهت تعیین فراوانی نارسایی حاد كلیه در سپتیسمی نوزادی و ارتباط آن با جنس، سن، وزن هنگام تولد، داروهای مصرفی برای آن و سن حاملگی، طول درمان و سابقه آسفیكسی انجام شد. در ایـن مطالعه مقطعی ـ توصیفی تحلیلی پرونده نوزادانی كه در بخش نوزادان بیمارستان بهارلو طی سالهای 1377 و 1378 بستری شده بودند، مورد بررسی قرار گرفت. از تعداد 500 پرونده مورد بررسی 320 نوزاد معیارهای ورود به مطالعه را داشتند و از نظر جنس،سن، طول مدت درمان، نوع درمان و سن حاملگی، آسفیكسی موقع تولد، وزن موقع تولد و سطح كراتینین ارزیابی شدند. براساس افزایش كراتینین بیش از 2 انحراف معیار از سطح كراتینین متناسب با سن، 72 نوزاد مبتلا به نارسایی حاد كلیه شناخته شدند(5/22%) كه از این تعداد 5/55% پسر و 5/44% دختر بودند. متوسط سنی جمعیت مورد مطالعه 4/8 روز، متوسط سنی مبتلایان به نارسایی حاد كلیه 6/11 روز، متوسط طول مدت درمان در مبتلایان 2/6 روز و متوسط وزن هنگام تولد 2813 گرم بود. 20% نوزادان مبتلا به سپتیسمی كه سابقه آسفیكسی داشتند دچار نارسایی حاد كلیه شدند. در 2 گروه فقط از داروهای نفروتوكسیك استفاده شده بود. در این مطالعه ارتباط معنیداری بین جنس، سن حاملگی، وزن هنگام تولد، سابقه آسفیكسی و مصرف داروهای نفروتوكسیك با نارسایی حاد كلیه دیده نشد اما ارتباط بین سن نوزاد و طول مدت درمان، با نارسایی حاد كلیه معنیدار بود. بنابراین توصیه میشود كه طول مدت درمان طولانی نشود و در نوزادان نارس در صورت ابتلا به سپتیسمی عملكرد كلیه بطور دقیق بررسی گردد.
كلید واژه: نوزاد، سپتیسمی نوزادی، نارسایی حاد كلیه