فایل ورد (word) تعيين ميزان سرب در اجزاي متشكله نان منطقه 5 شيراز در سال 1379

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) تعيين ميزان سرب در اجزاي متشكله نان منطقه 5 شيراز در سال 1379 دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) تعيين ميزان سرب در اجزاي متشكله نان منطقه 5 شيراز در سال 1379  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تعيين ميزان سرب در اجزاي متشكله نان منطقه 5 شيراز در سال 1379،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) تعيين ميزان سرب در اجزاي متشكله نان منطقه 5 شيراز در سال 1379 :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حكيم

تعداد صفحات :6

مقدمه: آلودگی با فلزات سنگین موجود در طبیعت همواره انسان را تهدید می کند. یکی از این فلزات که در جوامع امروزی اهمیت زیادی دارد سرب است. از آنجایی که نان مهمترین مواد غذایی هر فرد ایرانی است، وجود سرب در نان می تواند یکی از عوامل مسمومیت به سرب باشد. در مطالعه قبلی، نان مصرفی مناطق ششگانه شهرداری شیراز از نظر آلودگی به سرب مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد که نان منطقه 5 آلودگی بیش از حد مجاز دارد. در این مطالعه برای تعیین علت آلودگی اجزا تشکیل دهنده نان یعنی آرد، آب و نمک مورد استفاده نانوایی های این منطقه بطور جداگانه مورد بررسی قرار گرفت.روش کار: از نمک، آرد و آب مصرفی در 83 نانوایی موجود در این منطقه نمونه برداری انجام شد. برای حل کردن نمک از آب دوبار تقطیر و برای حل کردن آرد از محلول اسیدنیتریک و اسیدپرکلریک استفاده شد. برای نمونه های نمک و آب از آب دو بار تقطیر و برای نمونه های آرد از محلول اسیدنیتریک و اسیدپرکلریک بعنوان شاهد استفاده شد. میزان سرب نمونه ها بوسیله دستگاه جذب اتمی با لامپ سرب در طول موج 283.3 نانومتر تعیین شد.نتایج: میزان سرب در آب و نمک مورد مصرف نانوایی های این منطقه کمتر از 0.03 ppm بود که کمتر از حد استاندارد است. اما در مورد میزان سرب در آرد مورد مصرف نانوایی های این منطقه می توان گفت از بین 83 نانوایی تعداد 74 نانوایی آلودگی کمتر از حد مجاز داشته و قابل قبول می باشد و 9 نانوایی دیگر آلودگی بیش از حد مجاز داشته که این میزان بین 0.036 تا 0.1 ppm برای 9 نانوایی متغیر بوده است.بحث: برای تعیین دقیق علت آلودگی لازم است شرایط داخلی و خارجی نانوایی ها مثل دستگاه ها و وسایل فلزی مورد استفاده، فاصله نانوایی ها تا پمپ بنزین و میزان رعایت بهداشت در نانوایی ها نیز مورد بررسی قرار بگیرد.
كلید واژه: سرب، نان، شیراز، فلزات سنگین

لینک کمکی