فایل ورد (word) ارزشيابي راهبرد کاهش تصدي در خدمات پشتيباني بيمارستانهاي تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) ارزشيابي راهبرد کاهش تصدي در خدمات پشتيباني بيمارستانهاي تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) ارزشيابي راهبرد کاهش تصدي در خدمات پشتيباني بيمارستانهاي تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) ارزشيابي راهبرد کاهش تصدي در خدمات پشتيباني بيمارستانهاي تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مديريت سلامت
تعداد صفحات :10
مقدمه: با گذشت بیش از دو سال از اجرای راهبرد کاهش تصدی در خدمات پشتیبانی بیمارستانهای تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سنجش میزان دستیابی به اهداف این راهبرد و ارزیابی عملکرد آن ضروری به نظر می رسید. هدف از این مطالعه ارزیابی استقرار راهبرد مذکور و نتایج حاصل از آن می باشد. روش بررسی: پژوهش حاضر، مطالعه ای توصیفی، مقطعی و کاربردی بوده که به ارزیابی راهبرد کاهش تصدی در خدمات پشتیبانی بر روی سه فعالیت تغذیه، نظافت، لاندری در بیمارستان های مجری این راهبرد (یک بیمارستان از هر دانشگاه علوم پزشکی) در طی سالهای 85-1383 پرداخته است. یافته ها: در طی سالهای 85-1383 به صورت میانگین، 86.29 درصد از خدمات تغذیه، نظافت و رختشوی خانه بیمارستانهای مورد مطالعه واگذار و برای واگذاری این خدمات 62.89 درصد مناقصه برگزار گردیده است. واگذاری فعالیتهای مورد مطالعه بطور میانگین به میزان 94.05 درصد از طریق انعقاد قراردادهای حجمی و میزان مشارکت پیمانکار در تامین مواد مصرفی، تجهیزات و تعمیر آن در این واگذاری ها 46.51 درصد بوده است. متوسط میزان رضایتمندی حاصل از خدمات واگذار شده نیز در طی این سالها 76.89 درصد و پرداخت به پیمانکاران بر اساس وارسی نامه های نظارتی نیز به طور میانگین 78.71 درصد بوده است. متوسط بهای هر وعده غذا در این سالها 5341 ریال، بهای نظافت هر مترمربع 12078 ریال و بهای شستشوی هر کیلوگرم لباس یا ملحفه 2959 ریال بوده و رشد بهای واحد خدمات در بعضی از خدمات و در بعضی از سالها با نرخ افزایش قیمت محاسبه شده، مغایرت داشته است. میان وضعیت برگزاری مناقصات و میزان رضایتمندی و پرداخت بر مبنای وارسی نامه های نظارتی و میزان رضایتمندی نیز همبستگی معنادار وجود ندارد. ولی نتایج مطالعه، وجود همبستگی نسبی میان مبلغ قرارداد ماهیانه و نیروی انسانی شاغل در قرارداد و نیروی انسانی شاغل و حجم کار ماهیانه را نشان داد. همچنین میان بهای واحد خدمات و میزان رضایت مندی همبستگی وجود نداشته است. همچنین رابطه معنادار میان نحوه تامین مواد مصرفی، تجهیزات و تعمیر آن و میزان رضایت مندی وجود نداشت. نتیجه گیری: به نظر می رسد که واگذاری خدمات می تواند به ارتقا کارآیی بیمارستان و افزایش رضایت بیماران و کارکنان منتهی گردد.
كلید واژه: كاهش تصدی، برون سپاری، خدمات پشتیبانی، بیمارستان