فایل ورد (word) تغليظ آب Steep (خيسانده ذرت) با استفاده از غشا اسمز معكوس دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) تغليظ آب Steep (خيسانده ذرت) با استفاده از غشا اسمز معكوس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تغليظ آب Steep (خيسانده ذرت) با استفاده از غشا اسمز معكوس،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) تغليظ آب Steep (خيسانده ذرت) با استفاده از غشا اسمز معكوس :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشکده فني دانشگاه تهران
تعداد صفحات :10
در حال حاضر پساب خیسانده ذرت كارخانه های تولید نشاسته از غلات، دور ریز می شود كه هم از لحاظ بهداشت محیط زیست زیان آور است و هم این كه مقدار بسیار زیادی آب تلف می شود. در عین حال پساب خیسانده ذرت حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین، مواد قندی، نشاسته، ویتامین ها و مواد معدنی است كه به عنوان محیط كشت جهت تولید مواد بیولوژیكی می تواند مورد استفاده قرار گیرد. از این رو، تغلیظ پساب خیسانده ذرت امری ضروری به نظر می رسد. در این مقاله از غشا اسمز معكوس برای تغلیظ استفاده گردید. این سیستم از دو قسمت پیش تصفیه و غشا پلی آمید تشكیل شده است. قسمت پیش تصفیه یك فیلتر سرامیكی با قطر 50 میكرون و یك فیلتر دیگر از جنس پلی پروپیلن است كه در فشار 3-7 بار عمل می نماید. مساحت غشا پلی آمید 11/1 متر مربع و فشار عملیاتی سیستم نیز 250psi است. نتایج نشان می دهد كه با گذشت زمان شار جریان پرمیت به صورت نمایی كاهش می یابد و عبور یون دو ظرفیتی كلسیم نسبت به یون های تك ظرفیتی سدیم و پتاسیم از غشا پلی آمید به مراتب كمتر است. برای شستشوی سیستم غشایی، ابتدا از محلول اسیدی در pH برابر 5/3 و سپس محلول قلیایی درpH برابر 11-5/11 استفاده می شود. برای حذف میكرواورگانیسم هایی مانند باكتری ها از غشا پلی آمید از محلول 4000ppm پراستیک اسیدیا2000ppm پروکسید هیدروژن استفاده می شود. به طور كلی سیستم غشایی اسمز معكوس با غشا پلی آمید و با مشخصات ذكر شده برای تغلیظ پساب خیسانده ذرت قابل استفاده می باشد.
كلید واژه: پساب خیسانده ذرت، پلی آمید، شستشوی غشا، غشا اسمز معكوس