فایل ورد (word) بررسي عوامل مختلف در اسانس گيري از دارچين

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي عوامل مختلف در اسانس گيري از دارچين دارای 115 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي عوامل مختلف در اسانس گيري از دارچين  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي عوامل مختلف در اسانس گيري از دارچين،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي عوامل مختلف در اسانس گيري از دارچين :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشکده فني دانشگاه تهران

تعداد صفحات :115

در این مقاله نتایج آزمایش هایی که برای بدست آوردن اسانس دارچینی با کیفیت بالا یا به عبارتی اسانسی با درصد cinnamon aldehyde بالاتر، در توانهای حرارتی متفاوت، نسبتهای حلال مختلف و حلال با pHهای متفاوت انجام شده، آورده شده است. برای اسانس گیری از روش تقطیر با آب در فشار محیط استفاده شده است. تمامی اسانس های گرفته شده با دستگاه GC ودر شرایط یکسان آنالیز شده است. نتیجه آزمایش های انجام شده نشان می دهد که در نسبت حلال 25برابر و با استفاده از آب با 11/4-pH به عنوان حلال، می توان اسانس دارچینی با بالاترین درصد cinnamon aldehyde را بدست آورد. ضمنا اسانس دارچین نسبت به تغییرات توان حرارتی حساس نیست.
كلید واژه: cinnamon aldehyde، اسانس، حلال، دارچین

لینک کمکی