فایل ورد (word) بررسي مشخصات خودزني در سربازان مراجعه كننده به بيمارستان 506 ارتش تهران در سال 1383 دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي مشخصات خودزني در سربازان مراجعه كننده به بيمارستان 506 ارتش تهران در سال 1383 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي مشخصات خودزني در سربازان مراجعه كننده به بيمارستان 506 ارتش تهران در سال 1383،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي مشخصات خودزني در سربازان مراجعه كننده به بيمارستان 506 ارتش تهران در سال 1383 :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشكي ارتش جمهوري اسلامي ايران (annals of military and health sciences research)
تعداد صفحات :5
سابقه و هدف: خودزنی اقدامی است که در زمینه سایر اختلالات و بیماریهای روانی صورت می گیرد. مطالعات نشان می دهد که حدود 4 درصد بیماران در بیمارستانهای روانی سابقه بریدن نسوج خود را دارند. این مطالعه به هدف تعیین فراوانی علل و فاکتورهای خطر خودزنی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان 506 ارتش تهران در سال 1384 انجام شد.مواد و روشها: این مطالعه توصیفی مجموعه موارد بر روی 150 نفر از پرسنل بیمار بستری و مراجع سرپایی نظامی خودزنی کرده که به بیمارستان 506 ارتش در سال 1384 مراجعه می کرده اند؛ صورت گرفت. این بیماران پس از معاینه توسط روانپزشکان بیمارستان و تایید آسیب از نظر رد خودکشی و تمارض به عنوان نمونه وارد طرح شده و پرسشنامه طرح بصورت مصاحبه از ایشان پرسیده و تکمیل گردید.یافته ها: بیشتر بیماران خودزن، مبتلا به اختلال شخصیتی مرزی (74%) و سپس اختلال شخصیتی ضد اجتماعی (8%) هستند. میانگین مدت خدمت طی شده بیماران خودزن در این مطالعه 11.31±4 ماه بود و بیشتر بیماران در اندام فوقانی خود، اقدام به خودزنی نموده بودند (93.3%). بیشتر بیماران خودزن دارای علایم خودزنی قبلی (85.1%) بودند و میانگین تعداد خود زنی های قبلی حدود 9 بار و بیماران دارای سابقه 2 بار خودزنی از بیشترین فراوانی برخوردار بودند. میانگین عمق جراحت 9.8±18.4 میلیمتر، طول جراحت 91.2±183 میلیمتر، و تعداد جراحت 17.16±32.46 عدد می باشد.نتیجه گیری: بیشتر این بیماران دارای سابقه خودزنی بودند و از نظر احتمال انجام خودزنی قابل پیش بینی می باشند.
كلید واژه: اختلالات جنگی، پرسنل نظامی، خودزنی