فایل ورد (word) بررسي اثرات عصاره الکلي هسته خرما بر غلظت گلوکز و چربي خون در موشهاي صحرايي ديابتي نر

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي اثرات عصاره الکلي هسته خرما بر غلظت گلوکز و چربي خون در موشهاي صحرايي ديابتي نر دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي اثرات عصاره الکلي هسته خرما بر غلظت گلوکز و چربي خون در موشهاي صحرايي ديابتي نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي اثرات عصاره الکلي هسته خرما بر غلظت گلوکز و چربي خون در موشهاي صحرايي ديابتي نر،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي اثرات عصاره الکلي هسته خرما بر غلظت گلوکز و چربي خون در موشهاي صحرايي ديابتي نر :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمي دانشگاه علوم پزشكي كردستان

تعداد صفحات :10

زمینه و هدف: دیابت ملیتوس یکی از شایعترین اختلالات آندوکرینی است که منجر به هیپرگلیسمی و هیپرلیپیدمی می شود. بر اساس پیش بینی های به عمل آمده، شیوع آن در جامعه انسانی در آینده افزایش خواهد یافت. در این تحقیق اثرات عصاره هسته خرما بر غلظت گلوکز و چربی خون در موشهای صحرایی دیابتی نر مورد بررسی قرار گرفت.روش بررسی: در این مطالعه تجربی، 40 سر موش صحرایی نر بالغ از نژاد ویستار هر یک با وزن تقریبی 250-240 گرم به چهار گروه: کنترل، دیابتی )چیزی دریافت نکردند(، کنترل تیمار شده و دیابتی تیمار شده با عصاره هسته خرما تقسیم شدند. برای دیابتی کردن حیوانات، داروی استرپتوزتوسین به مقدار 60 mg/kg به صورت داخل صفاقی تزریق شد. گروههای تیمار شده روزانه 0.5 mg/kg عصاره هسته خرما به صورت داخل صفاقی دریافت کردند. 14 روز بعد، از همه گروهها نمونه خونی گرفته شد و میزان گلوکز و چربی خون اندازه گیری گردید.یافته ها: غلظت گلوکز، کلسترول و LDL در گروه دیابتی در مقایسه با گروه کنترل به طور معنی داری افزایش یافت (p<0.05). در حالی که سطوح آنها در گروههای دیابتی تیمار شده در مقایسه با گروه دیابتی کاهش معنی داری نشان داد. علاوه بر این، میزان HDL سرم در گروههای دیابتی و دیابتی تیمار شده در مقایسه با گروههای کنترل و کنترل تیمار شده کاهش معنی داری را نشان داد (p<0.05). اما غلظت تری گلیسیرید بین گروههای مختلف تفاوت معنی داری نشان نداد.نتیجه گیری: احتمالا خاصیت هیپولیپیدمی هسته خرما به دلیل ترکیباتی همچون لینولئیک اسید، اولئیک اسید می باشد خاصیت هیپوگلیسمی آن به دلیل وجود عناصری همچون منیزیم و روی است که سنتز و ترشح انسولین را تحریک می کنند و منگنز که دارای اعمالی مشابه انسولین می باشد.
كلید واژه: هسته خرما، دیابت قندی، چربی خون، موش صحرایی نر

لینک کمکی