فایل ورد (word) مشاهده آنومالي دنداني در يك مورد هيپرپلازي مادرزادي آدرنال

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مشاهده آنومالي دنداني در يك مورد هيپرپلازي مادرزادي آدرنال دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مشاهده آنومالي دنداني در يك مورد هيپرپلازي مادرزادي آدرنال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مشاهده آنومالي دنداني در يك مورد هيپرپلازي مادرزادي آدرنال،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مشاهده آنومالي دنداني در يك مورد هيپرپلازي مادرزادي آدرنال :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :8

سابقه و هدف: هیپرپلازی مادرزادی آدرنال (Congenital Adrenal Hyperplasia: CAH) یك اختلال اتوزومال مغلوب با وقوع 1:15.000 می باشد كه گاهی تحت عنوان سندرم آدرنوژنیتال نیز نامیده می شود. این اختلال كه در طی دوره جنینی روی می دهد، نتیجه نقایص ارثی در بیوسنتز كورتیزول می باشد. تولید بیش از حد Adreno Corticotropic Hormone (ACTH) كه به صورت جبرانی توسط جنین به منظور غلبه بر كمبود كورتیزول صورت می گیرد، سبب ایجاد كورتكس آدرنال هیپرپلاستیك، اما فاقد كارآیی می گردد. بیش از %90 موارد CAH ناشی از موتاسیون های ژن CYP21 است كه به نقص 21- هیدروكسیلاز منجر می گردد كه نه تنها برای بیوسنتز كورتیزول، بلكه برای تشكیل آلدوسترون نیز ضروری می باشد.تولید كمتر از حد یا بیش از حد مینرالوكورتیكوئیدها،‌ مشكل عمده كلینیكی دیگری است كه با سندرم CAH در ارتباط می باشد. خصوصیات كلینیكی مشخص سندرم CAH از تولید نامناسب استروئیدها و مینرالوكورتیكوئیدها ناشی می شود. در شكل كلاسیك آن CAH شدید بوده و شامل پیدایش خصوصیات مردانگی (افزایش تولید آندروژنها) و دفع نمك (فقدان آلدوسترون) می باشد.گزارش مورد: این گزارش مربوط به بیمار 10 ساله ای است كه شكایت اصلی والدین او عدم رویش دندان سنترال راست ماگزیلا بود. پس از تهیه تاریخچه كامل، CAH تشخیص داده شد. خواهر 18 ساله بیمار نیز به همین اختلال مبتلا بود. تاكنون هیچگونه گزارشی از وضعیت دهان و دندان این بیماران در مقالات ارایه نشده است. شاید بتوان تاخیر در رویش و تكامل ریشه مشهود در بعضی دندانها را به این نقص مادرزادی و یا دارو مصرفی مربوط دانست.
كلید واژه: هیپرپلازی مادرزادی آدرنال/ CAH، اولتراسوند، تاخیر در رویش

لینک کمکی