فایل ورد (word) ميزان مقاومت چند دارويي و روش اندازه گيري آن در بيماران مبتلا به لوسمي ميلوبلاستيك و لنفوبلاستيك حاد

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) ميزان مقاومت چند دارويي و روش اندازه گيري آن در بيماران مبتلا به لوسمي ميلوبلاستيك و لنفوبلاستيك حاد دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) ميزان مقاومت چند دارويي و روش اندازه گيري آن در بيماران مبتلا به لوسمي ميلوبلاستيك و لنفوبلاستيك حاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) ميزان مقاومت چند دارويي و روش اندازه گيري آن در بيماران مبتلا به لوسمي ميلوبلاستيك و لنفوبلاستيك حاد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) ميزان مقاومت چند دارويي و روش اندازه گيري آن در بيماران مبتلا به لوسمي ميلوبلاستيك و لنفوبلاستيك حاد :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه پژوهشي خون

تعداد صفحات :9

سابقه و هدف: مقاومت دارویی علت عمده شكست درمانی در بیماری های بدخیم خصوصا بیماری های بدخیم خونی است و شایع ترین نوع مقاومت دارویی به علت بروز pgp (گلیكوپروتئین p) می باشد. مشكل عمده بروز این ژن در بدخیمی های خونی، عدم وجود یك روش استاندارد برای كشف و بررسی كمیت بروز ژن در نمونه های توموری و عدم تطابق با كلینیك بیمار است. هدف از انجام طرح حاضر، تعیین میزان مقاومت چند دارویی (MDR) بر اساس بیان pgp در شروع درمان و استفاده از آن به منظور پیش بینی پاسخ به درمان و پیامد عود یا فوت می باشد.مواد وروش ها: مطالعه انجام شده از نوع كاربردی بود. تعداد 185 بیمار در فاصله خرداد 1380 تا اردیبهشت 1385 وارد مطالعه شدند. برای هر یك از بیماران تشخیص بر اساس مورفولوژی، ایمونوفنوتیپ و سیتوژنیك انجام گرفته و بروز pgp، بر اساس فلوسیتومتری مورد بررسی قرار گرفت. برای بررسی میزان pgp ابتدا خون محیطی و نمونه های مغز استخوان بر روی ضد انعقاد EDTA جمع آوری شده و به آزمایشگاه منتقل و طی مراحلی جهت بررسی آماده شد. سپس همه بیماران با توجه به نوع بیماری تحت دستور عمل درمانی استاندارد قرار گرفتند و پاسخ به درمان مشخص شد. پس از پی گیری بیماران، یافته های بالینی بر حسب مقاومت اولیه و نیز میزان بقا، عود و بهبودی كامل محاسبه شده و سپس با یافته های آزمایشگاهی مقایسه شدند. جهت تحلیل نتایج از آزمون های من ـ ویتنی،كروسكال ـ والیس، كاپلان ـ مایر ( kaplan-meier) و كای دو ( Chi-square) استفاده شد.یافته ها: از 185 بیمار با میانه سنی 28.5 سال (با دامنه تغییرات 11 تا 76 سال)، 128 بیمار AML و 57 بیمار ALL، %62 مرد و 38% زن بودند. pgp با سن، جنس، نوع بیماری (ALL و AML) و نیز تعداد سلول های سفید رابطه معنی داری نشان نداد، هم چنین میزان بیان pgp در زیر گروه های مختلف بیماری AML نیز رابطه معنی داری نداشت. میزان بقای كلی (OS) دو ساله 63% (خطای معیار 4.8%) و میزان بقای عاری از بیماری (DFS) در این مدت 42% (خطای معیار 5%) به دست آمد، هم چنین نتایج نشان داد كه DFS با pgp در بیماران ALL و AML-none M3 رابطه معنی داری دارد.نتیجه گیری: میزان بروز pgp در سطح سلول، احتمالا یك فاكتور پیش آگهی دهنده برای پیش بینی شانس عود محسوب می شود و می تواند در تصمیم گیری درمانی نقش داشته باشد.
كلید واژه: مقاومت چند دارویی، گلیكوپروتئین P، لوسمی میلوبلاستیك حاد، لوسمی لنفوبلاستیك حاد

لینک کمکی