فایل ورد (word) نقد تطبيقي و بينامتني رمان «ژان باروا» و «روي ماه خداوند را ببوس» (تنهايي انسان و شکاکيت فلسفي در رمانهاي معاصر) دارای 40 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) نقد تطبيقي و بينامتني رمان «ژان باروا» و «روي ماه خداوند را ببوس» (تنهايي انسان و شکاکيت فلسفي در رمانهاي معاصر) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) نقد تطبيقي و بينامتني رمان «ژان باروا» و «روي ماه خداوند را ببوس» (تنهايي انسان و شکاکيت فلسفي در رمانهاي معاصر)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) نقد تطبيقي و بينامتني رمان «ژان باروا» و «روي ماه خداوند را ببوس» (تنهايي انسان و شکاکيت فلسفي در رمانهاي معاصر) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نثر پژوهي ادب فارسي (ادب و زبان)
تعداد صفحات :40
رویکرد معرفت شناسانه به عصر جدید نشان می دهد انسان مدرن به دلایل مختلف با انسان کلاسیک تفاوت بنیادین دارد. پدیده شک و شکاکیت و تنهایی انسان و حاکمیت اصل احتمال به جای یقین در باور، گفتار و کردار او چند ویژگی انسان دوره اخیر است که در گذشته مصداق عینی ندارد. این ویژگیها در آثار هنری و ادبی سده اخیر بویژه نوع ادبی رمان، منعکس شده که در هر دوره و مکان با توجه مقتضیات اندیشگانی آن عصر به گونه ای خاص متجلی شده است. دو رمانی که با لحاظ این مسایل در دو فرهنگ، زبان و مکان مختلف نوشته شده، «ژان باروا» اثر دو گار و «روی ماه خداوند را ببوس» اثر مصطفی مستور است که تم مشترک آنها نگاه انتقادی به سرنوشت تراژیک انسان معاصر است که به پدیده های عینی و حتی قدسی با نگاه شکاکانه می نگرد و حتی حضور و وجود خداوند را نیز در مواردی، اعتباری می دانند. با این تفاوت که باید رمان مستور را رمان دینی و بومی در وهله اول و فلسفی در وهله دوم دانست؛ لاجرم غلظت و حدت طرح این مباحث به اندازه رمان دوم نیست در حالی که رمان دو گار در تمام فصول و بخشها یک رمان فلسفی ناب است که با نگاه راسیونالیستی و استدلالهایی از نوع برهانی، قضایایی چون حضور خداوند، دین و مذهب را زیر سوال می برد. نگارنده در این مقاله، ضمن نقد دو رمان با رویکرد تحلیلی - تطبیقی، عنصر شخصیت را در این دو اثر به صورت مقایسه ای تحلیل و بررسی می کند و به این نتیجه می رسد که رمان مستور اگر چه در طرح مساله و پردازش زوایا، طرح و روایت داستانی به مانند رمان ژان باروا موفق بوده در نحوه پرداخت و فرجام، عمق و ژرفایی رمان دو گار را ندارد.
كلید واژه: ژان باروا، روی ماه خداوند را ببوس، دو گار، مرگ، نقد فلسفی، مصطفی مستور