فایل ورد (word) تاثير سيس پلاتين روي حس بويايي در بيماران سرطاني تحت درمان با شيمي درماني بر پايه سيس پلاتين

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) تاثير سيس پلاتين روي حس بويايي در بيماران سرطاني تحت درمان با شيمي درماني بر پايه سيس پلاتين دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) تاثير سيس پلاتين روي حس بويايي در بيماران سرطاني تحت درمان با شيمي درماني بر پايه سيس پلاتين  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تاثير سيس پلاتين روي حس بويايي در بيماران سرطاني تحت درمان با شيمي درماني بر پايه سيس پلاتين،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) تاثير سيس پلاتين روي حس بويايي در بيماران سرطاني تحت درمان با شيمي درماني بر پايه سيس پلاتين :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله گوش، گلو، بيني و حنجره ايران

تعداد صفحات :8

مقدمه: با وجود این که داروی سیس پلاتین باعث اتونوکسیسیتی و نوروپاتی می شود، تاکنون عارضه اختلال بویایی در اثر این دارو گزاش نشده است. هدف از مطالعه حاضر، بررسی اثر سیس پلاتین روی حس بویایی در بیماران سرطانی تحت درمان با این دارو بود.روش کار: 58 بیمار (13 نفر زن و 45 نفر مرد با متوسط سنی 54 سال) از بین بیمارانی که جهت دریافتی شیمی درمانی با داروی سیس پلاتین به این مرکز مراجعه کرده بودند، وارد مطالعه شدند. سیس پلاتین با دوز 100-70 میلی گرم برای هر متر مربع از سطح بدن بیمار در رژیم های مختلف شیمی درمانی تجویز شد. قبل از شیمی درمانی با داروی سیس پلاتین شنوایی بیماران با اودیومتری و بویایی آن ها با استفاده از تست Sniffin stick به عنوان پایه و حس بویایی قبل از هر تزریق، مورد آزمایش قرار گرفتند و در انتهای 3 هفته پس از آخرین شیمی درمانی نیز تست بویایی و اودیومتری مجددا انجام شد.نتایج: از بین 58 بیمار تحت مطالعه 7 نفر به علت بیماریشان فوت کردند. بیماران یک دوز تجمعی سیس پلاتین بین 100 تا 700 میلی گرم (متوسط 380 میلی گرم) را در طول مدت درمان دریافت کردند. از بین بقیه بیماران 14 نفر دچار کاهش شنوایی و 5 نفر دچار کاهش بویایی شدند که در میان افرادی که دچار کاهش بویایی شده بودند، تنها در یک نفر شدت آن در حد هایپوسمیا بود. حس شنوایی این فرد نرمال بود. این تغییر از لحاظ آماری معنی دار نبود، اما رابطه دوز دارو و کاهش شنوایی از لحاظ آماری معنی دار بود (P=0.039).نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر نشان داد که داروی سیس پلاتین در دوزهایی که باعث کاهش شنوایی می شود، اثر قابل توجهی از نظر آماری روی حس بویایی ندارد.
كلید واژه: سیس پلاتین، شیمی درمانی، حس بویایی، اتوتوکسیسیتی، تست Sniffin stick

لینک کمکی