فایل ورد (word) بررسي نگرش اساتيد نسبت به مهارت و نياز آموزشي آنان در مورد روش هاي تدريس دروس عملي (مقاله كوتاه)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي نگرش اساتيد نسبت به مهارت و نياز آموزشي آنان در مورد روش هاي تدريس دروس عملي (مقاله كوتاه) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي نگرش اساتيد نسبت به مهارت و نياز آموزشي آنان در مورد روش هاي تدريس دروس عملي (مقاله كوتاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي نگرش اساتيد نسبت به مهارت و نياز آموزشي آنان در مورد روش هاي تدريس دروس عملي (مقاله كوتاه)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي نگرش اساتيد نسبت به مهارت و نياز آموزشي آنان در مورد روش هاي تدريس دروس عملي (مقاله كوتاه) :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گام هاي توسعه در آموزش پزشكي

تعداد صفحات :6

زمینه و هدف: شناسایی نیازهای آموزشی و سطح مهارت اساتید در امر تدریس، برنامه ریزی رشد و تعالی آنان را بهبود می بخشد. این مطالعه با هدف سنجش نگرش اساتید دروس عملی نسبت به سطح مهارت و نیاز آموزشی آنان در مورد روش های تدریس دروس عملی صورت گرفت.روش كار: در این مطالعه توصیفی 83 نفر از مدرسان دروس عملی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب و پرسشنامه ای روا و پایا شامل 14 گویه در زمینه سطح مهارت و نیاز آموزشی موضوعات مربوط به روش های تدریس دروس عملی را تكمیل كردند.یافته ها: میانگین (انحراف معیار) نمره مهارت اساتید 71/2 (4/0) از حداكثر 4 بود. سطح مهارت 9/38 درصد اساتید در زمینه تفسیر و تحلیل سوالات آزمون، 5/53 درصد در زمینه روش های ارزشیابی مهارت های عملی، 8/52 درصد، در زمینه طراحی آزمون‌ های عملكرد و 9/47 درصد آنان در مورد تهیه فیلم آموزشی، پایین (میانگین نمره كمتر از 5/2) بود. میانگین (انحراف معیار) نمره كل نیاز آموزشی 45/3 (89/0) از حداكثر 5 بود، بر این اساس اساتید در همه 14 موضوع مطرح شده، نیاز آموزشی داشتند. اولویت های نیاز آموزشی به ترتیب مربوط به تفكر انتقادی، روش های ایجاد انگیزه و منابع اطلاع رسانی بود.نتیجه گیری: اساتید نیاز به آموزش و ارتقای مهارت در مورد تدریس دروس عملی را ابراز داشتند. با توجه به نیازهای آموزشی و مهارت اعلام شده، به نظر می رسد كه كارگاه های روش تدریس و ارزیابی دانشجو نیاز به اصلاح و بازنگری دارد و مباحث كارگاه باید متناسب با نیاز آموزشی اساتید طراحی و از روش های مختلف آموزشی استفاده شود.
كلید واژه: آموزش عملی، اعضای هیات علمی، روش های تدریس، مهارت، نیاز سنجی

لینک کمکی